Παπαθωμά: "Η Ελένη είναι καλή. Δεν την πειράζει αυτό που συμβαίνει"!

13.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάθε επαγγελματική δραστηριότητα έμεινε για λίγα χρόνια η Θεοφανία Παπαθωμά, προκειμένου να μεγαλώσει τον γιο της, Αχιλλέα που απέκτησε από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα. Τώρα, όμως, που ο μικρός μεγάλωσε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και κάθε επαγγελματική δραστηριότητα έμεινε για λίγα χρόνια η Θεοφανία Παπαθωμά, προκειμένου να μεγαλώσει τον γιο της, Αχιλλέα που απέκτησε από τον γάμο της με τον Πασχάλη Τσαρούχα. Τώρα, όμως, που ο μικρός μεγάλωσε, η πληθωρική ηθοποιός αποφάσισε να επιστρέψει στα πράγματα και μάλιστα... δυναμικά.

Στην τηλεόραση χτυπά με ένα ρόλο έκπληξη, αφού είναι μία από τις παρουσιάστριες του δίδυμου, Σπύρος Χαριτάτος - Γιώργος Καραμέρος, έχοντας τη στήλη για το παιδί και την οικογένεια. Στο θέατρο, πάλι, θα βρίσκεται με την Βάνα Μπάρμπα σε έναν ανατρεπτικό ρόλο στην παράσταση «Ιστορίες γυναικών». Η Παπαθωμά, λοιπόν, (μου έλειψε η αλήθεια) μιλάει για το νέο της ξεκίνημα, αποκαλύπτοντας ότι φέτος σκοπεύει «να ξεσαλώσει». Με την καλή έννοια.

Μην πάει ο νους σου στα κουτσομπολιά ότι ο γάμος της με τον Τσαρούχα περνάει κρίση. Μια χαρά αγαπημένο είναι το ζευγάρι και η μάνα Παπαθωμά θα ξεσαλώσει μόνο θεατρικά, αφού στην παράσταση θα τραγουδάει κιόλας. Περονόσπορος έχει πέσει, αγαπημένε μου και ο ένας μετά τον άλλο ηθοποιό πιάνει φέτος μικρόφωνο; Τέλος πάντων, η Θεοφανία μίλησε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου κι εννοείται ότι αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τους ΚαραμεροΧαριτάτους.

Τα καλύτερα είχε να πει για εκείνους και πόσο ωραία περνάνε στα παρασκήνια, ενώ αποδέχθηκε την πρόταση για συνεργασία με τη μία. Με νούμερα η ηθοποιός δεν ασχολείται, αλλά εννοείται ότι χαίρεται που είναι πρώτοι. Και πιστεύει ότι και την Ελένη Μενεγάκη δεν την πειράζει αυτό που συμβαίνει τώρα. Χοχοχο. Ναι αμέ. Σαμπάνιες ανοίγει η Ελένη κάθε πρωί που της έρχεται το ραβασάκι της AGB και είναι πρώτοι οι Καραμεροχαριτάτοι. Σου λέει: «τόσα χρόνια ήμουν πρώτη, δεν βαριέσαι... τόπο στα νιάτα». Και να σου οι σαμπάνιες και τα εκλεράκια με τους συνεργάτες της....