Παντρεύονται την άνοιξη Μαστροκώστα - Δέλλας!

14.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ετοιμάσου την άνοιξη να ζήσουμε μεγάλες σκηνές καταδίωξης, κυνηγητού και πόλεμο με παπαράτσι και τηλεοπτικές κάμερες. Τι έγινε, αγαπημένε μου; Σκιαχτήκαμε από την περιγραφή; Κι, όμως, κάτι τέτοιο βλέπω
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ετοιμάσου την άνοιξη να ζήσουμε μεγάλες σκηνές καταδίωξης, κυνηγητού και πόλεμο με παπαράτσι και τηλεοπτικές κάμερες. Τι έγινε, αγαπημένε μου; Σκιαχτήκαμε από την περιγραφή; Κι, όμως, κάτι τέτοιο βλέπω να γίνεται, αφού την άνοιξη παντρεύονται Γωγώ Μαστροκώστα με Τραϊανό Δέλλα, ενώ μαζί θα κάνουν και την βάπτιση της κόρης τους. Κι αν αγαπημένε μου στον πολιτικό (που δε φτουράει μία μπροστά στον θρησκευτικό και τη δεξίωση που ακολουθεί) έγινε ο κακός χαμός, με την έγκυο τότε Μαστροκώστα να πηδάει ακόμα και φράχτες για να αποφύγει τις κάμερες, φαντάσου τι έχει να γίνει στον θρησκευτικό.

Τι σάλτα και σκαρφαλώματα θα κάνει η πάλαι ποτέ γυμνάστρια, που δεν θα έχει τούρλα την κοιλιά να την εμποδίζει στις κινήσεις της. Αν και το ζευγάρι στον πολιτικό είχε υποσχεθεί ότι ο θρησκευτικός θα είναι open για τις κάμερες. Για να δούμε. Πάντως, Μαστροκώστα και Δέλλας βρέθηκαν στην Αθήνα πριν λίγες μέρες για να ετοιμάσουν κυρίως τις λεπτομέρειες του γάμου. Ο ποδοσφαιριστής μάλλον βαριέται αφόρητα αυτά τα τρεξίματα, διότι η Γωγώ πήγε με Χάρη Σιανίδη να τσεκάρει και να συζητήσει τις λεπτομέρειες για το «Politeia Tennis club».

Στα μπουζούκια, όμως, ο «Τράι» δε λέει όχι και το ζευγάρι αφού βρέθηκε στην Αθήνα, βρήκε τη ευκαιρία να πάει μέχρι Νίκο Βέρτη. Τι έλεγαν δημοσιεύματα; Περνάει κρίση η σχέση τους; Χοχο. Το άλλο με τον Τοτό; Να τους βλέπεις αγκαλιασμένους, να φιλιούνται, να αγαπιούνται και να τους φτύνεις για το κακό το μάτι. Οπότε, ποία κρίση και πράσινα άλογα; Μια χαρά είναι το ζευγάρι, που επέστρεψε στην Κύπρο.