Αγρίεψε ο Ψωμόπουλος για χάρη της Τζούλιας!

12.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Του άνδρα του πολλά βαρύ μην του πειράζετε το κορίτσι πολύ, γιατί θα ρίξει και καμιά ψιλή». Τς τς τι έγραψα πάλι; Αλλά, αγαπημένε μου το παραδέχομαι... με εμπνέει η αγριάδα του Χρήστου Ψωμόπουλου
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Του άνδρα του πολλά βαρύ μην του πειράζετε το κορίτσι πολύ, γιατί θα ρίξει και καμιά ψιλή». Τς τς τι έγραψα πάλι; Αλλά, αγαπημένε μου το παραδέχομαι... με εμπνέει η αγριάδα του Χρήστου Ψωμόπουλου. Έλα που ρωτάς ποιος είναι αυτός. Ο πρώην της Άννας Βίσση καλέ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει εξελιχθεί σε πολύ αιμοβόρο τύπο, ειδικά όταν έχει να κάνει με τις συνοδούς του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, πριν λίγα βράδια ο Ψωμόπουλος πιάστηκε στα χέρια με έναν θαμώνα κλαμπ για τα μάτια της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Αυτό πάλι; Φαίνεται ότι οι φήμες που θέλουν τους δυο τους να είναι το νέο ζευγάρι της πόλης, επιβεβαιώνονται, αφού για δεύτερη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, ο Ψωμόπουλος παίρνει το αιμοβόρικο του για χάρη της Τζούλιας. Την πρώτη φορά λένε ότι έσπασε την κάμερα ενός φωτογράφου, που τους απαθανάτισε σε έξοδο τους. Και τώρα με τον θαμώνα.

Και κοίτα σύμπτωση. Και τα δύο περιστατικά έγιναν στο ίδιο κλαμπ. Τη δεύτερη φορά, ο θαμώνας (τα ήθελε κι αυτός, εδώ που τα λέμε) φλέρταρε έντονα την Τζούλια μπροστά στα μάτια του συνοδού της και όταν εκείνος το πήρε πρέφα, άρχισε τη φασαρία. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού μπήκαν στη μέση για να χωρίσουν τους δύο άνδρες και μόλις έληξε η σύρραξη, έδιωξαν από το μαγαζί το διάσημο ζευγάρι. Όπως διάβασες. Τους πέταξαν έξω, διότι ο Ψωμόπουλος, όπως λέει το δημοσίευμα, είχε κάνει λίγο καιρό πριν φασαρία με τον φωτογράφο και πώς να το κάνουμε, έχει και υπομονή τα όρια της.