Τσάμπα αγωνία για την αμακιγιάριστη Μενεγάκη!

12.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την Παρασκευή η Ελένη Μενεγάκη έλεγε ξανά και ξανά στον «Καφέ» της ότι την Δευτέρα θα σκάσει μύτη στην εκπομπή, αμακιγιάριστη και θα είναι όπως κυκλοφορεί μέσα στους τέσσερις τοίχους
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την Παρασκευή η Ελένη Μενεγάκη έλεγε ξανά και ξανά στον «Καφέ» της ότι την Δευτέρα θα σκάσει μύτη στην εκπομπή, αμακιγιάριστη και θα είναι όπως κυκλοφορεί μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού της. Όταν βγαίνει στην αυλή να πάει το γιο της στο σχολικό, βάζει λίγο make up και ρουζ γιατί όλος και κάποιος... παπαράτσι θα είναι κάπου εκεί για να την απαθανατίσει στα μητρικά της καθήκοντα.

Όταν, λοιπόν, άκουσα ότι η Μενεγάκη θα είναι αμακιγιάριστη στην εκπομπή της Δευτέρας ενδιαφέρθηκα να την παρακολουθήσω. Ελένη χωρίς ρουζ (με το κιλό), έντονο eye liner και τρία στρώματα κραγιόν δεν έχω δει on air εδώ και δεκατέσσερα χρόνια. Οπότε, καταλαβαίνεις ότι αυτή την εικόνα δεν ήθελα να την χάσω με τίποτε. Ξέρω, πολλοί την κατηγόρησαν ότι αντέγραψε την Τατιάνα Στεφανίδου, αφού εκείνη πρώτη είχε αποκαλύψει σε συνέντευξη της στο TV Zapping ότι θα έβγαινε χωρίς μακιγιάζ στην εκπομπή της.

Λεπτομέρειες. Ούτε στην τηλεόραση υπάρχει παρθενογένεση και φέτος που η Ελένη ένα πρόβλημα με τη θεματολογία το έχει, μία έλλειψη έμπνευσης, επίσης, την έχει, είπε να το ρίξει στην περιποίηση προσώπου και τη φροντίδα μαλλιών. Τη μία αποκαλύπτει μυστικά μακιγιάζ, την άλλη κάνει μανικιούρ, την άλλη χτενίζεται, τώρα την έβαψε επαγγελματίας. Της έχει απομείνει μία απολέπιση, μία μάσκα προσώπου... Οπότε, δεν μπορούμε να πούμε ότι αντιγράφει «Τάτι».

Άσε, που η Ελένη έκανε την εμφάνιση της χωρίς μακιγιάζ, όσο πιο ανώδυνα γινόταν. Μάλλον, το έκανε εντελώς ανώδυνα, αφού βγήκε μόνο σε βιντεάκι. Για να καταλάβεις, πριν την έναρξη της εκπομπής ο μακιγιέρ παρέλαβε την Ελένη για να την βάψει και τη διαδικασία αυτή απλά κατέγραψε η κάμερα. Μετά πήραν το βίντεο και το έπαιξαν στην εκπομπή, όπου δεξί πλάνο έβαφαν «κονσέρβα» την Μενεγάκη και αριστερά έβαφαν live μία τηλεθεάτρια. Πολύς λόγος για το τίποτα, αγαπημένε μου, αφού η «Βασίλισσα» επεδίωξε να φανεί απλή, χωρίς γκλίτερ και χρυσόσκονη, αλλά μόνο μέσω βίντεο. Που (δεν θέλω, αλλά το παραδέχομαι) ήταν ποοοολύ βαρετό. Γιατί, πόσο να σε καθηλώσουν οι πούδρες και το χρώμα σκιών; Βγάλε ολόκληρη εκπομπή άβαφτη, με το μάτι πρησμένο από το ξύπνημα, να μας τρελάνεις όλους.