Με τις ευχές του Γρηγόρη ξεκίνησε η "Όμορφη" πεντάδα!

12.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Τα λουλούδια στην πεντάδα από εμένα» θα μπορούσε να γράψει ο Γρηγόρης Αρνούτογλου πάνω στην ανθοδέσμη που έστειλε στους «πεντάμορφους» του νέου «Όμορφου κόσμου το πρωί».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Τα λουλούδια στην πεντάδα από εμένα» θα μπορούσε να γράψει ο Γρηγόρης Αρνούτογλου πάνω στην ανθοδέσμη που έστειλε στους «πεντάμορφους» του νέου «Όμορφου κόσμου το πρωί». Η πεντάδα του Mega, επιτέλους, έκανε πρεμιέρα και ο «Αρνι» ήταν από τους πρώτους που έσπευσε να τους ευχηθεί «καλή επιτυχία»! Γιατί, μπορεί αγαπημένε μου ο Γρηγόρης να μην ήταν στο στούντιο στην πρεμιέρα (όπως θα περιμέναμε), όμως το μυαλό και η ψυχή του ήταν εκεί.

Έτσι, με μία ανθοδέσμη από ήλιους (σημαίνει κάτι η επιλογή του άνθους;) ευχήθηκε τα καλύτερα στους πέντε διαδόχους τους, οι οποίοι ήταν μες στο τρακ την πρώτη μέρα. Λογικό. Βέβαια, το δώρο του Γρηγόρη τους ξελάφρωσε λίγο και σαν καλά διάδοχα τέκνα (και τεκνά. Με το μπαρδόν) που είναι αφιέρωσαν τραγούδια στον προκάτοχο. Να βλέπεις, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να αφιερώνει από τα βάθη της ψυχής του στον Αρναούτογλου και να λες... «Τηλεόραση το μεγαλείο σου», αφού (για να κάνουμε και το κουτσομπολιό μας) είχαμε τον πρώην της Νάντιας Μπουλέ) να τραγουδά για τον νυν εκείνης.

Όμορφα πράγματα. Και ο Νίκος Παπαδάκης από κοντά βοήθησε στα τραγουδάκια, αλλά καλύτερα να εξασκήσει το ταλέντο του στη αγιογραφία, που το κατέχει περισσότερο. Όσο για τα τρία κορίτσια, Δούκισσα Νομικού, Κατερίνα Καινούργιου και Μαρία Αραμπατζή; Ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν το χορευτικό κομμάτι του αφιερώματος με μεγάλη χάρη και χαρά. Στην πρεμιέρα επίτιμος καλεσμένος ήτο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και για να καταλάβεις πόσο άγχος (δικαιολογημένο εννοείται) είχε η πεντάδα, ο Χριστόφορος ήτο πιο άνετος από όλους.

Εντάξει, αγαπημένε μου, από την πρώτη μέρα δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Αλλά να σου πω. Αν λυθούν τα παιδιά (μαζί και η γλώσσα τους γιατί κάποια έχουν ένα θεματάκι) μια χαρά ευχάριστη παρέα θα είναι τον χειμώνα. Εμένα, πάντως, μου άρεσε η Νομικού. Και Ο Παπαδάκης, αλλά πολύ άγχος βρε παιδί μου. Αφού καμιά φορά προτιμούσα να το βάλω στο mute κι απλά να τον απολαμβάνω... Μήπως, όμως, αγχώθηκε επειδή έπαιξαν πολλά αφιερώματα για την αφεντιά του;