Ο κρυφός γάμος του Χάρη Ρώμα!

12.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ήξερες εσύ ότι ο Χάρης Ρώμας στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος; Κι εγώ άγνοια είχα, αλλά όπως φαίνεται πολύς κόσμος είχε άγνοια για τον γάμο αυτό, αφού ο ηθοποιός φρόντισε να τον κρύψει καλά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ήξερες εσύ ότι ο Χάρης Ρώμας στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος; Κι εγώ άγνοια είχα, αλλά όπως φαίνεται πολύς κόσμος είχε άγνοια για τον γάμο αυτό, αφού ο ηθοποιός φρόντισε να τον κρύψει καλά. Ούτε επτασφράγιστο μυστικό να ήταν πια. Αλλά ο ίδιος αποκαλύπτει στο «Πολύ μπλα μπλα» κάποιες λεπτομέρειες από αυτόν. Όχι, διευθύνσεις ονόματα της πρώην συζύγου δε δίνει. Αυτό μας έλειπε δηλαδή.

Ο γάμος, λοιπόν, του Ρώμα έγινε πριν πολλά χρόνια και ήταν πολύ κλειστός. Ούτε ένα μέλος της οικογένειας του δεν υπήρχε στο μυστήριο, αλλά φευ δεν μας εξήγησε για ποιο λόγο δεν είχαν πάει. Η σχέση του ζευγαριού, όμως, κάποια στιγμή τελείωσε και μαζί με αυτήν ο γάμος τους. Κι αν όλα αυτά τα χρόνια ο ηθοποιός δεν έχει μιλήσει γι αυτό το κομμάτι της ζωής του, είναι επειδή ήθελε να προφυλάξει την πρώην σύζυγό του.

Γι αυτό και δεν θα μάθουμε ποτέ το όνομα της πρώην κυρίας Ρώμα. Σνιφ, σνιφ. Ο Ρώμας αποκάλυψε επίσης ότι παλιότερα σκεφτόταν να αποκτήσει ένα παιδί, αλλά τώρα ούτε που το σκέφτεται. Του έφυγε η επιθυμία και το βιολογικό του ρολόι έπαψε πια να χτυπά. Αλλά, όπως λέει διαθέτει ακόμη πατρικό ένστικτο. Αμ πως. Απλά, τώρα το διοχετεύει στα παιδιά φίλων ή νέα παιδιά που μπαίνουν στο χώρο της υποκριτικής.