Είπαν "όχι" στην Μινόγκ για χάρη της Κοκκίνου

12.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Αμερική βρίσκεται αυτές τις μέρες η Έλλη Κοκκίνου για μία σειρά συναυλιών. «Ε και;» θα μου απαντήσεις εσύ, αφού η Έλλη δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία Ελληνίδα αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Αμερική βρίσκεται αυτές τις μέρες η Έλλη Κοκκίνου για μία σειρά συναυλιών. «Ε και;» θα μου απαντήσεις εσύ, αφού η Έλλη δεν είναι η πρώτη ούτε η τελευταία Ελληνίδα αοιδός που πηγαίνει στο Αμέρικα για συναυλίες... Ειδικά, τώρα που η αοιδός δεν έχει βρει κάποιο σχήμα για να εμφανισθεί τον χειμώνα.

Ωστόσο, αγαπημένε μου, οι εμφανίσεις της Κοκκίνου στο Αμέρικα έχουν κιόλας προκαλέσει μεγάλο ντόρο με την Κάιλι Μινόγκ να είναι εκείνη που έμαθε από πρώτο χέρι τι εστί... Elli kokkinou from Ellada. Που κολλάει η Κάιλι; Πρόσεξε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κοκκίνου είχε συμφωνήσει με εταιρεία παραγωγής εδώ και πολύ καιρό ένα χώρο στη Νέα Υόρκη, όπου θα έκανε μία εμφάνιση. Τον ίδιο χώρο, όμως, ήθελε και η Μινογκ για μία εμφάνιση στο city.

Ωστόσο, η διάσημη ντίβα της Ποπ ήρθε δεύτερη, αφού ζήτησε τον χώρο μετά την Κοκκίνου, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να της πουν ένα μεγάλο «No». Όπως το διάβασες. Είπαν «No» σε κοτζάμ Μινογκ για χάρη της Κοκκίνου, αφού οι άνθρωποι είναι τυπικοί και η δικιά μας είχε κλείσει τον χώρο νωρίτερα. Ας πρόσεχε το Κάιλι. Εμείς, στην Ελλάδα... «πριν πεινάσουμε μαγειρεύουμε». Α, λέγεται επίσης ότι η Μιονόγκ θα παραβρεθεί στη συναυλία. Μάλλον, θα θέλει να δει από κοντά ποια είναι αυτή που της έφαγε το χώρο.