Νέο χτύπημα για την Ελένη!

12.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν της έφθανε της Ελένης Μενεγάκη, που από το ξεκίνημα της εκπομπής (εδώ κι ένα μήνα περίπου) μόνο μια φορά (στην πρεμιέρα) πέρασε τους ΚαραμεροΧαριτάτους, έρχεται τώρα το τελειωτικό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν της έφθανε της Ελένης Μενεγάκη, που από το ξεκίνημα της εκπομπής (εδώ κι ένα μήνα περίπου) μόνο μια φορά (στην πρεμιέρα) πέρασε τους ΚαραμεροΧαριτάτους, έρχεται τώρα το τελειωτικό χτύπημα από το αντίπαλο δίδυμο, που δύσκολα η Ελένη θα καταφέρει να ξεπεράσει. Ψυχολογικά, αλλά και σε νούμερα.

Η πρώην μαγείρισσα της, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τελικά κατέληξε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «10 με 1 μαζί» και ήδη την Δευτέρα έπιασε δουλειά. Έφτιαξε για το δίδυμο ένα γλυκάκι με κουβερτούρα, αλλά μετά από αυτή την εξέλιξη να δούμε ποιος θα γλυκάνει την πίκρα της ωραίας Ελένης. Γιατί μπορεί αγαπημένε μου παλαιότερα η αποχώρηση μίας μαγείρισσας να μην ήταν αιτία μελαγχολίας για την παρουσιάστρια, η Μπαρμπαρίγου ωστόσο είναι... άλλης κατσαρόλας ευαγγέλιο.

Είναι η νέα σταρ της μαγειρικής και πέρυσι που εμφανιζόταν στον «Καφέ» της Ελένης έκανε μεγάλα νούμερα. Με την αποχώρηση της από την εκπομπή το καλοκαίρι (ακόμη, δεν έχουμε καταλάβει αν έφυγε φιλικά ή γεμάτη παράπονα από την Ελένη) αποδείχθηκε του λόγου το αληθές. Ότι ήτο η δεύτερη σταρ της εκπομπής μετά την παρουσιάστρια.

Και αυτή τη σταρ μετά από συζητήσεις και πολλά ραντεβού κατάφερε να κλείσει το δίδυμο του ΑΝΤ1, ενισχύοντας το δυναμικό του. Άμα σκεφτείς ότι έχει και Λίτσα Πατέρα.... δύσκολα τα πράγματα για την Ελένη και να δούμε τι θα σκεφτεί για να ενισχυθεί απέναντι στον ανταγωνισμό, που από την Δευτέρα μεγάλωσε, καθώς ξεκίνησε και ο «Όμορφος κόσμος» του Mega. Πάντως, η πατέντα της... άβαφτης Ελένης on air δεν μας πολύ συγκίνησε.