Γιατί μούντζωσε άνθρωπο του Star η Πετρούλα;;;

09.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Χρέη ρεπόρτερ εκτέλεσε την ημέρα των εκλογών η Πετρούλα Κωστίδου, βάζοντας το στενό τζιν και το κοντό τοπάκι που άφηνε ακάλυπτο το πλούσιο στήθος της και με ένα μικρόφωνο στο χέρι πήγε στην Κλαυθμώνος να καταγράψει πανηγυρισμούς οπαδών ΠΑΣΟΚ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Χρέη ρεπόρτερ εκτέλεσε την ημέρα των εκλογών η Πετρούλα Κωστίδου, βάζοντας το στενό τζιν και το κοντό τοπάκι που άφηνε ακάλυπτο το πλούσιο στήθος της και με ένα μικρόφωνο στο χέρι πήγε στην Κλαυθμώνος να καταγράψει πανηγυρισμούς οπαδών ΠΑΣΟΚ. Του πράσινου ήλιου, του πασοκτζή και του αρσενικού το πανηγύρι έγινε το βράδυ της Κυριακής και για την τελευταία κατηγορία μπορούμε να καταλάβουμε γιατί ήτο τρελή η χαρά.

Με το κόμμα σου να βγαίνει πρώτο (και με διαφορά) και την Πετρούλα να σε... συνεντευξιάζει (και όχι μόνο) με τα «μεμέ» της να χρησιμοποιούνται και ως βάση του μικροφώνου, πώς να μην χαρούν τα αρσενικά; Και πώς να μην σπρώχνονται μεταξύ τους για μία δήλωση νίκης; Ε, αυτά έβλεπε η Πετρούλα και τρελάθηκε από χαρά, που η πρώτη της προσπάθεια στο πολιτικό ρεπορτάζ συνοδεύτηκε από κύματα ενθουσιασμού στον κόσμο.

Και ξέρεις ότι σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θέλει και πολύ να το πάρεις αλλιώς και να την δεις... Μαρία Σπυράκη! Έτσι και με την Πετρούλα, η οποία μαζί της είχε έναν πολιτικό ρεπόρτερ του Star από τον οποίο ζήτησε να της κρατήσει το μικρόφωνο, όταν εκείνη θα έβγαινε στον αέρα. Και τι να έκανε το παιδί; Απλά υπάκουσε.

Έλα, όμως, που την επόμενη μέρα ανέφερε το περιστατικό σε δημοσιογράφο του καναλιού, ο οποίος είναι εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ. Το θέμα πήρε διαστάσεις και όπως αποκάλυψε το «Κους Κους» έπεσε και στην αντίληψη της Πετρούλας. Τι έκανε όταν το έμαθε; Αντέδρασε με χειρονομία. Συγκεκριμένα, με φάσκελο αφού μπήκε στην αίθουσα σύνταξης και μόλις είδε τον δημοσιογράφο/μικρόφωνο του έδωσε τρία φάσκελα. «Να, να, να μαρτυριάρη»...