Το Next Top Model καβάλα σε χλιδάτο ροζ σύννεφο!

13.10.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν εκεί στον ΑΝΤ1 έχουν μοναδικό στόχο μέσα από το X Factor και το Next Top Model να αναδείξουν τα νέα ταλέντα του τραγουδιού και μόντελινγκ αντίστοιχα, έχουν καταφέρει πάντως να διασκεδάσουν με τις οντισιόν των δύο ριάλιτι τους τηλεθεατές.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν εκεί στον ΑΝΤ1 έχουν μοναδικό στόχο μέσα από το X Factor και το Next Top Model να αναδείξουν τα νέα ταλέντα του τραγουδιού και μόντελινγκ αντίστοιχα, έχουν καταφέρει πάντως να διασκεδάσουν με τις οντισιόν των δύο ριάλιτι τους τηλεθεατές. Αγαπημένε μου το τι γέλιο ρίχνω κάθε φορά που τις παρακολουθώ δεν φαντάζεσαι. Μάλλον για να καταλάβεις, μετά το τέλος αυτών αλλάζω πάντα εσώρουχο. Μούσκεμα το έχω κάνει από τα γέλια. Ειδικά, με τις οντισιόν του X Factor.

Ωστόσο, δεν περίμενα ότι θα διασκέδαζα το ίδιο και με τις 200 κοπελίτσες που πήγαν στο Next Top Model, έχοντας ως όνειρο και πρότυπο να γίνουν οι νέες... Βίκυ Καγιά! Ή έστω Ζιζέλ. Ο μπαξές του νέου ριάλιτι για μοντέλα είχε τα πάντα. Από ωραίες και καλλίγραμμες κοπέλες (λίγες η αλήθεια) μέχρι κοπέλες με ωραίο πρόσωπο αλλά μπαμπάτσικες και κοπέλες που πρέπει σπίτι τους να έχουν τον καθρέφτη της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων! Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι δήλωσαν συμμετοχή για να γίνουν το επόμενο top model!

Κι αν μέχρι χθες πίστευα ότι στην Ελλάδα όλοι θέλουν να πιάσουν μικρόφωνο και να ανέβουν σε μία πίστα, η πρεμιέρα του next top model μας έδειξε ότι θέλουν να ανέβουν και στην πασαρέλα. Για αρχή, διότι οι περισσότερες δήλωσαν ότι θέλουν αργότερα να γίνουν ηθοποιοί, τραγουδίστριες, παρουσιάστριες. Εδώ, που τα λέμε είναι λογικό να βλέπουν τα νέα κορίτσια το μόντελινγκ ως το εισιτήριο να ασχοληθούν με κάτι άλλο στο χώρο του θεάματος, αφού αυτή η λογική επικρατεί πλέον. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Καγιά, η οποία στην εκπομπή εκτελεί χρέη παρουσιάστριας. Με λίγα λόγια, τα περισσότερα από αυτά τα κορίτσια χρησιμοποιούν το ριάλιτι για να τρουπώσουν στο χώρο του θεάματος.

Δεν πα να έσκιζαν το φόρεμα της Καγιά στο τρέιλερ ή να λένε κάποιες ότι θέλουν να της μοιάσουν; Στην παρουσιάστρια Καγιά θέλουν να μοιάσουν. Εκτός από το γέλιο, το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 μάς έδειξε και άλλα πράγματα. Είναι η μόνη εκπομπή αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση που δεν την έχει ακούσει από την οικονομική κρίση. Να βλέπεις τα limo bus, τα χλιδάτα ξενοδοχεία, τις πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων, το υπέρ-πολυτελές σπίτι που θα μένουν τα επίδοξα μοντέλα, τις τουαλέτες που θα φορούν και γενικά όλη αυτή τη χλιδή και είναι να αναρωτιέσαι. Και να εκνευρίζεσαι, διότι δεν γίνεται να ακούς παντού για κρίση, να την βιώνεις κι εσύ καλά στο πετσί σου και να παρακολουθείς αυτή τη χλιδάτη παραγωγή.

Και χωρίς να θέλω να φανώ... Ελένη Λουκά, αλλά με το μπαρδόν κιόλας, αν τα επίδοξα μοντέλα έμεναν σε απλό και λιτό σπίτι, δεν θα μπορούσαν να περπατήσουν στην πασαρέλα; Και γιατί να τις περιστοιχίζει τέτοια χλίδα; Με αυτά είναι σα να μας λένε ότι μόνο στο χώρο του μόντελινγκ υπάρχουν όλα αυτές οι χλιδές και μπορεί στα υπόλοιπα επαγγέλματα να σφίγγουν ζωνάρι λόγω κρίσης, τα μοντέλα δεν την ακούν με τίποτε. Και να σου πω κάτι άλλο; Παρακολουθούσα το ριάλιτι αυτό και το μήνυμα που έπαιρνα ήταν το εξής: αν έχεις το ψώνιο να ζήσεις την άνετη και λουσάτη ζωή, γίνε μοντέλο. Και ξέρεις, αγαπημένε μου, ότι υπάρχουν πολλά ψώνια εκεί έξω που έχουν αυτό το όνειρο. Τα παραδείγματα πολλά και πρόσφατα...