Χώρισαν Σερέτη - Παπαμιχαήλ

20.06.2001
Ελενάρα μου, ένας έρως μεγάλος, που σύσσωμος ο ελληνικός λαός γνώρισε μέσα από τα τηλεοπτικά αφιερώματα κι από τις άπειρες συνεντεύξεις σε περιοδικά κι εφημερίδες έλαβε τέλος. Η Νίκη Σερέτη και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ δεν είναι πια μαζί. "Πως είπες; Αυτά τα πιτσουνάκια";
Ελενάρα μου,

Καλησπέρα. Επειδή η ώρα έχει περάσει κι έχω αρκετές ειδήσεις να γράψω μπαίνω κατευθείαν στο θέμα μου. Φίλτατη Ελένη, ένας έρως μεγάλος, που σύσσωμος ο ελληνικός λαός γνώρισε μέσα από τα τηλεοπτικά αφιερώματα κι από τις άπειρες συνεντεύξεις σε περιοδικά κι εφημερίδες έλαβε τέλος. Η Νίκη Σερέτη και ο Γιάννης Παπαμιχαήλ χώρισαν.

"Πως είπες; Αυτά τα πιτσουνάκια"; Ναι, διότι βλέπεις το "μικρόβιο" της ασυμφωνίας χαρακτήρων έπληξε κι αυτούς, τους οποίους ο έρωτας βάρεσε κατακούτελα με το που γνωρίστηκαν. Ο χωρισμός, Ελενάρα μου, επήλθε πριν ένα μήνα κατόπιν συζητήσεων και ωρίμου σκέψεως.

Οι τσακωμοί τους είχαν καταντήσει να είναι επί καθημερινής βάσεως, ενώ πλέον ο καθένας τους επιθυμούσε διαφορετικά πράγματα. Πως αλλάζει, όμως ο άνθρωπος βρε Χέλεν. Να, σα χθες τους θυμάμαι να μιλάνε σε εκπομπές και στα παράθυρα των ειδήσεων για το μεγάλο έρωτα που ζουν, για το πόσο ταιριαστοί είναι και τη Νίκη να δείχνει συνεχώς τη βέρα της. Άσε, που και η ίδια η Αλίκη "ήταν" χαρούμενη για την επιλογή του γιου της.

Και μη νομίζεις ότι έχω ανοικτή επικοινωνία με Παράδεισο, τα ίδια τα παιδιά είχαν πει πως αν ζούσε η Αλίκη θα ενέκρινε τη μέλλουσα νύφη της. Γιατί, Ελενάρα μου θα πρέπει να ξέρεις ότι σκόπευαν να παντρευτούν. Μέχρι και την ημερομηνία γάμου είχαν συζητήσει, αλλά δυστυχώς ήρθε ο χωρισμός που τόσο πολύ πίκρανε τη Σερέτη. Βλέπεις η νεαρή ηθοποιός δεν έχει συνηθίσει να αρραβωνιάζεται και μετά να ξαρραβωνιάζεται. Εν αντιθέσει, με το Γιαννάκη που αυτή ήταν η δεύτερη του φορά.

Πάντως, μπορεί να χώρισαν όμως παραμένουν δύο καλοί φίλοι. Όσο καλός φίλος μπορείς να είσαι με τον παραλίγο σύζυγο σου. Άσε που τη Νίκη τη συμπαθεί πολύ ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, οπότε μια σχέση με το Παπαμιχαηλέικο τη διατηρεί.