Στο κρεβάτι για...τη Μαντόνα

20.06.2001
Αγαπητέ μου Σωτήρη, ότι η Μαντόνα κάνει παγκόσμια τουρνέ σίγουρα θα το ξέρεις. Ότι τα εισιτήρια για τη συναυλία της στο Βερολίνο εξαντλήθηκαν το ξέρεις; Κι ότι ένα γερμναικό site έκανε διαγωνισμό για ένα "μαγικό χαρτάκι", όπου ο νικητής θα πάει στη συναυλία, αφού πρώτα κάνει sex με συντάκτρια του site; Και σε ρωτώ ρε Σώτο μου, που πάμε;
Αγαπητέ μου Σωτήρη,


Ότι η Μαντόνα κάνει παγκόσμια τουρνέ σίγουρα θα το ξέρεις. Ότι ο κόσμος σφάζεται προκειμένου να βρει ένα εισιτήριο, επίσης θα το ξέρεις. Ότι τα εισιτήρια για τη συναυλία της στο Βερολίνο εξαντλήθηκαν το ξέρεις; "Όχι κι ούτε με νοιάζει" θα απαντήσεις. Δίκιο έχεις, έλα όμως που ένα γερμανικό site, που λυπήθηκε τους φαν της καλλιτέχνιδας είπε να προσφέρει σε διαγωνισμό ένα "μαγικό" χαρτάκι.

Ωστόσο, Σώτο μου ο διαγωνισμός αυτός δεν ήταν του τύπου: "ποιος είναι ο σύζυγος της Μαντόνα", ούτε ακόμη και το δύσκολο ερώτημα "Με πόσους άντρες θεωρείται πως έχει πάει η σταρ". Οι ενδιαφερόμενοι δήλωναν απλά συμμετοχή και ο νικητής, ο οποίος αναδεικνύεται μετά από κλήρωση παίρνει το βραβείο, αφού κάνει πρώτα sex με τη συντάκτρια του site την Σίλεϊ Μάστερς. Τώρα αν αυτή είναι το καλύτερο κομμάτι τους, δεν το γνωρίζω, υποθέτω όμως πως ναι, διότι 90 άνδρες δήλωσαν πως θέλουν να κάνουν έρωτα μ' αυτήν.

Με όλα αυτά δε σου είπα τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Ο νικητής βρέθηκε και είναι ο 26χρονος Αρων (σκέτο). Ο τυχερός ή άτυχος νέος, ανάλογα πως είναι η Μάστερς - φαντάζεσαι να μη βλέπεται; - θα πάρει το εισιτήριο και θα παρακολουθήσει τη Μαντόνα παρέα με τη συντάκτρια. Οι άνθρωποι, Σώτο μου, τα έχουν προνοήσει όλα. Σου λένε δίνουμε που δίνουμε το κορίτσι μας, ας βάλουμε και λίγο ρομάντζο να μοιάζει περισσότερο με ραντεβού. Μην πει και ο ξένος κόσμος ότι εκμεταλλευόμαστε τους υπαλλήλους μας.

Αν και πράγματι, ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί με τον πρωτότυπο -ομολογουμένως- διαγωνισμό, ζητώντας να επέμβουν οι Αρχές. Και να επέμβουν, όμως μη νομίζεις ότι θα καταφέρουν και τίποτε. Δεν ξέρω αν έχεις ακουστά, αλλά στη Γερμανία η πορνεία επιτρέπεται και οι υπεύθυνοι του site εκμεταλλεύονται το γεγονός. Υποστηρίζουν, δηλαδή ότι ο διαγωνισμός αυτός είναι ένα είδος πορνείας.

Είδες ρε Σώτο μου, πως βγάζει ο...τίμιος εργάτης το ψωμί του; Η Μαντόνα πάλι και κλείνω εδώ, διότι ήρθαν οι πίτες και θέλω να φάω - και μην πεις ότι θα γίνω άλλη τόση - δεν έχει σχολιάσει το γεγονός. Και δεν είναι ότι δεν το έχει μάθει. Αλίμονο, έχει βουίξει ο κόσμος. Απλά Σωτηράκη μου - κι εσύ το ξέρεις καλύτερα, καθώς είσαι της γενιάς της - λατρεύει κάτι τέτοια παιγνιδάκια.