Οργιάζουν οι φήμες

20.06.2001
Ελένη μου, θα παρατήρησες πως τον τελευταίο καιρό δεν έχω πει κουβέντα για τη Δέσποινα Βανδή και τον πολυλατρεμένο της Ντέμη. Αλήθεια, δεν ανησύχησες; Όπως και να χει το πραγμα, φρόντισα να μάθω νέα τους. Το χρυσοζεύγαρο απολαμβάνει τις θερινές του διακοπές στον Αγ. Μαυρίκιο, ενώ στην Ελλάδα οργιάζουν οι φήμες για επικείμενο γάμο τους.
Ελένη μου,


Θα παρατήρησες πως τον τελευταίο καιρό δεν έχω πει κουβέντα για τη Δέσποινα Βανδή και τον πολυλατρεμένο της Ντέμη. Αλήθεια, δεν ανησύχησες; Μα τόσο υπεράνω είσαι βρε παιδί μου, που δε ρωτάς για την αοιδό μας; Εγώ, πάλι που ως γνωστόν με τρώει η περιέργεια να μαθαίνω τι κάνουν οι εκλεκτοί μου συνάνθρωποι, κίνησα γη και ουρανό, στην προκειμένη περίπτωση ωκεανούς για να μάθω για το χρυσοζεύγαρο.

Τα παιδιά, Ελενάρα μου, βρίσκονται στον Άγιο Μαυρίκιο για τις θερινές τους διακοπές. Εκεί, άγνωστοι μεταξύ αγνώστων, κάνουν τα μπάνια τους και λιάζονται στον καυτό ήλιο, προκειμένου να πάρουν χρώμα. Πίνουν τους χυμούς τους μέσα σε καρύδες, ενώ έχουν δυο τρεις ντόπιους να τους κάνουν αέρα κι άλλους τόσους να χορεύουν στους ρυθμούς των ασμάτων της Βίσση, διότι είπαμε τα παιδιά εκεί είναι δύο απλοί παραθεριστές.

Βέβαια, όχι και τόσο απλοί, διότι απ' ότι πληροφορήθηκα έχουν το καλύτερο δωμάτιο στο καλύτερο ξενοδοχείο. Είδες Ελενάρα μου, άμα κάνεις μια μικρή αποταμίευση από το κομπόδεμά σου, τις βγάζεις τις διακοπές της χρονιάς. Πριν πάνε στον Αγ. Μαυρίκιο πέρασαν και από τη Νέα Υόρκη για καθαρά επιμορφωτικούς λόγους. Είχαν συναυλία οι Aerosmith την οποία και παρακολούθησαν. Αφενός, διότι είναι φαν του συγκροτήματος, αφετέρου, διότι η Δέσποινα ήθελε να πάρει κάποια στοιχεία, ώστε να τα περιλάβει το χειμώνα στο πρόγραμμά της στο REX. Γιατί θα πρέπει να ξέρεις φίλτατη ότι οι επιρροές της Βανδή είναι οι U2, οι Pink Floyds, άντε και η Μαντόνα. Στην αμερικανική μεγαλούπολη είχαν ακόμη την ευκαιρία να κάνουν τα ψώνια τους. Το Δεσποινάκι να αγοράσει δυο τρία φορεματάκια Dior, ο Νικολαϊδης άλλα τόσα κοστουμάκια Prada.

Όσο αυτοί Ελενίτσα λιάζονται σαν τα...σαλιγκάρια στον ήλιο του Μαυρίκιου, εδώ στην Ελλάδα οι φήμες για επικείμενο γάμο τους οργιάζουν. Αιτία, οι δηλώσεις του μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης, Άνθιμου, ο οποίος αποκάλυψε πως ο παίκτης της ΑΕΚ του ζήτησε να τον παντρέψει και ο γάμος τους θα γίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Και είναι όντως αλήθεια, αφού ο Ντέμης του το ζήτησε πριν καιρό όταν τον συνάντησε σε ταβέρνα της πόλης.

Τώρα αν τα λόγια του Νικολαϊδη ήταν αποτέλεσμα της κατανάλωσης κράσου, δεν το γνωρίζω. Σημασία έχει ότι το είπε. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τα παιδιά ενώσουν τις ζωές τους ενώπιον Θεού και Άνθιμου θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη και ουχί στην Καβάλα, την ιδιαίτερη πατρίδα της νύφης, ως είθισται.