Έγκυος η Ανιστον

08.06.2001
Αγαπημένη μου Ελένη, επειδή σήμερα σε είδα ολίγον τι κατάκοπη και κακόκεφη σκέφτηκα να σου πω ένα νέο που είμαι σίγουρη ότι θα σε χαροποιήσει. Φίλτατη, η Τζένιφερ Ανιστον και ο Μπραντ Πιτ επιτέλους θα αποκτήσουν παιδί. Και μην πεις "πάλι", διότι αυτή τη φορά είναι εξακριβωμένο.
Αγαπημένη μου Ελένη,

Επειδή σήμερα σε είδα ολίγον τι κατάκοπη και κακόκεφη σκέφτηκα να σου πω ένα νέο που είμαι σίγουρη ότι θα σε χαροποιήσει. Φίλτατη, η Τζένιφερ Ανιστον και ο Μπραντ Πιτ επιτέλους θα αποκτήσουν παιδί. Και μην πεις "πάλι", διότι αυτή τη φορά είναι εξακριβωμένο. Την εγκυμοσύνη, Ελενάρα μου, την αποκάλυψαν επίσημα χείλη. Το συνεργείο της σειράς "Friends", όπου πρωταγωνιστεί η Τζενιφερ.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού να φανταστείς είναι τέτοια η χαρά τους που δεν ξέρουν τι να κάνουν. Να αρχίσουν να πηδάνε; Να κερνούν όποιον βρουν μπροστά τους; Να βάλουν φωτιά στο σπίτι τους; Προς το παρόν είπαν να επισκεφτούν τα μεγάλα και ακριβά - εννοείται - καταστήματα με είδη be-be για να αγοράσουν κανένα ζιπουνάκι, καμιά σαλιάρα, καμιά σαλοπέτα.

Πριν βάλεις τα κλάματα περίμενε να σου πω κι άλλα σχετικά με το ζεύγος. Οι δυο τους - και κυρίως ο Μπραντ - επιθυμούσαν διακαώς να αποκτήσουν το διάδοχο, καθώς θεωρούσαν εαυτούς έτοιμους. Μέχρι να επιτύχουν, Ελενάρα μου, το επιθυμητό αποτέλεσμα κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες, ενώ σύσσωμο το Χόλιγουντ ασχολιόταν με τα τεστ εγκυμοσύνης και τις δήθεν επισκέψεις της Άνιστον στους γυναικολόγους.

Το φύλο του μωρού δεν το γνωρίζουν, διότι η κυρία Πιτ είναι στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Πάντως, η Τζενιφερ θέλει να είναι αγόρι και να μοιάζει στον Μπραντ. Και κορίτσι να είναι πάλι στον Πιτ θα είναι καλό να μοιάζει, συμπληρώνω εγώ. Όχι ότι είμαι κακιά, ούτε θεωρώ το κορίτσι άσχημο. Να εξηγούμαστε.