Παντρεύεται η Αν Χεκ

07.06.2001
Ελενάρα μου, καλησπέρα. Εκεί που υποσχέθηκα ότι δε θα πω ξανά κακή κουβέντα για κανένα διάσημο και πως θα αναφέρω μόνο τις αγαθοεργίες τους και τις δωρεές τους, σκάει η είδηση του γάμου της Αν Χεκ με άντρα και ανταριάστηκα η γυναίκα. Σιγά, δηλαδή μην άφηνα να περάσει ασχολίαστο τέτοιο θέμα. Έτσι, καταπατώ τον όρκο μου και μπαίνω στο προκείμενο.
Ελενάρα μου,


Καλησπέρα. Εκεί που υποσχέθηκα ότι δε θα πω ξανά κακή κουβέντα για κανένα διάσημο και πως θα αναφέρω μόνο τις αγαθοεργίες τους και τις δωρεές τους, σκάει η είδηση του γάμου της Αν Χεκ με άντρα και ανταριάστηκα η γυναίκα. Σιγά, δηλαδή μην άφηνα να περάσει ασχολίαστο τέτοιο θέμα. Έτσι, καταπατώ τον όρκο μου ή καλύτερα τον αναβάλω για αύριο και μπαίνω στο προκείμενο.

Η Χεκ, γνωστή ομοφυλόφιλη του Χόλιγουντ, η οποία μάλιστα - και δεν είναι δική μου υπερβολή - έγινε διάσημη για το δεσμό της με την Ελεν ντε Τζέινερς, παρά για την κινηματογραφική της πορεία παντρεύεται - άγνωστο πότε - τον Κόλεϊ Λαφούν. "Ποιος είναι αυτός"; Ένας νεαρός κάμεραμαν, ομορφούτσικος μπορώ να πω. Τα παιδιά, Ελενάρα μου, γνωρίστηκαν πέρυσι στα γυρίσματα μιας ταινίας, στο Τορόντο. Το αίσθημα, όμως, αναπτύχθηκε λίγο αργότερα στη διάρκεια των γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Ντε Τζεινερς.

Πριν αρχίσεις να κακοχαρακτηρίζεις τη Χεκ, ότι τσιλημπούρδιζε, ενώ η αγαπημένη της αγωνιούσε για τα γυρίσματα κι έτρεχε από το πρωί μέχρι το βράδυ, προκειμένου να μη λείψει τίποτε στο συνεργείο - ξέρεις τίποτε κρουασάν, καφέδες τους κι άλλα - σου λέω ότι η 3χρονη σχέση των κοριτσιών είχε κιόλας αρχίσει να φθείρεται. Παιδί μου, η ντε Τζέινερς, ως ο άντρας -μάλλον- του σπιτιού ήθελε την καλή της στο σπίτι και να ακολουθεί το γνωστό: "Η καλή νοικοκυρά είναι δούλη και κυρά". Μη γελάς καθόλου, Ελενάρα μου, τέτοιες απαιτήσεις είχε η συνονόματη σου - αγγλιστί - τις οποίες όμως η Αν δε δεχόταν.

Η κοπέλα ναι μεν επιθυμούσε να αποκτήσει ένα παιδί, όμως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να εγκαταλείψει την καριέρα της και να φορέσει ποδιά. Ήθελε να συνδυάσει και τα δύο, όπως κάθε εργαζόμενη μητέρα. Εκεί, λοιπόν συγκρούονταν οι απόψεις τους, καθώς η Έλεν επέμενε: "Θα φέρνω εγώ τα λεφτά στο σπίτι. Εσύ θα μείνεις με το παιδί. Πρέπει να μεγαλώσει με τη μητέρα κι όχι με τις νταντάδες".

Η Χεκ απελπισμένη καθώς ήταν από τους ομηρικούς καβγάδες με την αγαπημένη της γνώρισε το νεαρό Κόλεμαν, της γυάλισε και είπαν να πάνε για ένα μαρτίνι. Το ένα ποτήρι έγινε δυο και ούτω καθεξής, ενώ μέσα από τις ατελείωτες συζητήσεις τους διαπίστωσαν ότι ταιριάζουν. Έτσι, η ηθοποιός χώρισε την Έλεν - της οποίας συνέβη το χειρότερο, η καλή της την άφησε για έναν άντρα - και τα έφτιαξε με τον Κόλεϊ.

Οι δυο τους τα πήγαιναν τόσο καλά, ώστε αποφάσισαν να παντρευτούν. Α, να σου πω ότι ο καλός της επιθυμεί να κάνουν ένα παιδί κι ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα η σύζυγός του να δουλεύει. Το αντίθετο δηλαδή με την Ελεν. Για να μη στα πολυλογώ, η Αν αυτό τον καιρό έχει πάρει σβάρνα τα ακριβά καταστήματα του Μπέβερλι Χιλς, ψάχνοντας νυφικό. Όσον αφορά την ντε Τζέινερς, δεν έχω κανένα νέο της.