Το πάρτι των Antique

08.06.2001
Αγαπημένε μου Σωτήρη, χθες είχα έρθει στη γειτονιά σου, στην . . . ταπεινή Παραλιακή. Σκέφτηκα να έρθω να χτυπήσω το κουδούνι του σπιτιού σου, όμως δεν ήξερα η διεύθυνσή σου. Έτσι, συνέχισα την πορεία μου που κατέληξε στο "Prime", όπου ήμουν προσκεκλημένη στο πάρτι των Antique.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Καλησπέρα. Χθες είχα έρθει στη γειτονιά σου, στην . . . ταπεινή Παραλιακή. Σκέφτηκα να έρθω να χτυπήσω το κουδούνι του σπιτιού σου, όμως δεν ήξερα η διεύθυνσή σου. Έτσι, συνέχισα την πορεία μου που κατέληξε στο "Prime". Πριν σκεφτείς ότι κάνω τσάμπα διαφήμιση στο εν λόγω κλαμπ, σου λέω ότι πήγα εκεί, διότι ήμουν προσκεκλημένη των Antique. "Και που σε μάθανε εσένα"; Θα απορείς χαιρέκακα. Από τη δουλειά μου φίλτατε.

Ακούσανε τα παιδιά στη μακρινή Σουηδία ότι στην Ελλάδα είναι μια Δήμητρα που μόνο καλές κουβέντες έχει να πει γι' αυτούς κι έσπευσαν να με μάθουνε. Έτσι με κάλεσαν χθες στο πάρτι που διοργάνωσαν για την επιτυχία τους στη Γιουροβίζιον, για να με κεράσουν ένα ποτό, να μου δωρίσουν το καινούργιο τους cd, να βγάλουν μια αναμνηστική φωτό μαζί μου. Καταλαβαίνεις εσύ.

Το βράδυ της Τετάρτης, Σωτήρακη, ημέρα που έλαβε χώρα το πάρτι ήταν αρκετοί celebrities, όλοι τους προσκεκλημένοι του συγκροτήματος και ουχί τυχαίοι θαμώνες. Και ποιον δεν είδα. Τη Γωγώ Μαστροκώστα, τον Λευτέρη Πανταζή, τη Μπέσυ Αργυράκη ευτυχώς που είναι και η Γιουροβίζιον και βλέπω το ίνδαλμά μου - τη Μελίνα Ζαχαράκη. Όλοι τους έλαμπαν από χαρά που τα δύο παιδιά από την ομογένεια έφτασαν σχεδόν στην κορυφή της Ευρώπης. Αν τους ρωτούσες μόνο καλά λόγια είχαν να πουν. Ειδικά η Μπέσυ, η οποία έχει εμπειρία από το διαγωνισμό. Η αοιδός συνεχώς φιλούσε τα παιδιά, μέχρι που τα κάτσιασε για να καταλάβεις.

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Παναγιωτίδης - είναι οι Antique αν δεν κατάλαβες - έφτασαν στο κλαμπ με λιμουζίνα. Μιλάμε για χολιγουντιανές καταστάσεις. Στην είσοδο τους περίμεναν ο Αντώνης Παππάς και ο Νίκος Τερζής ο συνθέτης και ο στιχουργός του τραγουδιού "Θα πέθαινα για σένα", αντίστοιχα. Με το που βγήκαν, όσοι βρίσκονταν εκεί άρχισαν να τους χειροκροτούν. Η Έλενα ήταν πιασμένη χέρι χέρι με τον αγαπημένο της, Τόνι Μαυρίδη - μάνατζερ του συγκροτήματος - ο οποίος άνοιγε διαδρόμους για να περάσουν.

Μέσα στο κέντρο οι θαμώνες ξέσπασαν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα και τα παιδιά βουρκωμένα παρακολουθούσαν τη σκηνή. Μετά από λίγο σύμφωνα με τις προσταγές του . . . πρωτοκόλλου ανέβηκαν στην πίστα -λέμε τώρα- και τραγούδησαν το άσμα. Μετά κάθισαν στο τραπέζι και απήλαυσαν το μενού. Να σου πω, από ότι πρόσεξα έφαγαν για τα καλά, διότι όλη τη μέρα δεν είχαν κατορθώσει να βάλουν μπουκιά στο στόμα τους. Βλέπεις το πρωί είχαν πάει στην πρεσβεία της Σουηδίας, όπου βραβεύτηκαν για την επιτυχία τους στη Γιουροβίζιον. Είδες, διακρίσεις Σώτο μου;