Κυριακάτικα γλέντια με...άρωμα Σαχάρας!

11.11.2003
"Κυριακή, γιορτή και σχόλη, να ταν η βδομάδα όλη...". Κάπως έτσι περιγράφει η Αλίκη Βουγιουκλάκη τα "καλά" της Κυριακής και κάθε αργίας... Το Red Marrakesh, το ενστερνίζεται και προσφέρει στους πελάτες του....
"Κυριακή, γιορτή και σχόλη, να ταν η βδομάδα όλη...". Κάπως έτσι περιγράφει η Αλίκη Βουγιουκλάκη τα "καλά" της Κυριακής και κάθε αργίας... Το Red Marrakesh, το ενστερνίζεται και προσφέρει στους πελάτες του την ευκαιρία να απολαμβάνουν κάθε Κυριακή κάποια αντιπροσωπευτικά πιάτα της μαροκινής κουζίνας σε εξαιρετικά προσιτή τιμή! Από την Κυριακή 30 Νοεμβρίου και κάθε Κυριακή το Red Marrakesh θα λειτουργεί μόνο μεσημέρι, προσφέροντας μενού στην ειδική τιμή των 20 ευρώ!

Και τα καλά νέα συνεχίζονται! Κάθε Δευτέρα και Τρίτη θα προσφέρεται το μενού των Βεδουίνων επίσης στα 20 ευρώ, ενώ το εστιατόριο θα λειτουργεί από τις 9 μ.μ. και το live πρόγραμμα από την ορχήστρα των Βεδουίνων και το συγκρότημα "Samar" της φυλής Gnaua θα ξεκινά από πολύ νωρίς, ώστε να μπορεί ο καθένας να διασκεδάζει χωρίς να χρειάζεται να ξενυχτήσει μέχρι πρωίας!

Παράλληλα, στον πάνω όροφο του Red Marrakesh το "Oasis" με τις σκηνές πάνω από κάθε τραπέζι, τις μαξιλάρες, τα χαμηλά τραπέζια και τους ναργιλέδες, υπόσχονται την απόλυτη απόλαυση! Στο "Oasis" σερβίρεται finger food με 10 ευρώ το άτομο!

Μην περιμένετε, λοιπόν, το Σαββατόβραδο για να διασκεδάσετε! Οι αισθησιακές belly dancers, που λικνίζονται υπό τους ήχους αραβικής μουσικής και οι ναργιλέδες του Red Marrakesh σας περιμένουν κάθε Κυριακή μεσημέρι από τις 12.30 μ.μ. και κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 9 μ.μ. για να σας ταξιδέψουν με ένα "μαγικό" χαλί στο Μαρόκο.

Αγαθάρχου 3, Ψυρρή
Τηλ: 210-3317646