"Ρε συ, πλάκα έκανες;"

11.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πλακατζού γκόμενα φαίνεται πως είναι η Πάμελα Άντερσον, η οποία σκαρώνει κάτι αστειάκια, που τι να σου πω, ξεκαρδίζεται όλη η οικουμένη!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πλακατζού γκόμενα φαίνεται πως είναι η Πάμελα Άντερσον, η οποία σκαρώνει κάτι αστειάκια, που τι να σου πω, ξεκαρδίζεται όλη η οικουμένη! Τελευταία πλάκα της χωρατατζούς Πάμελα είναι η διάγνωση που έκαναν οι γιατροί και οι οποίοι της έδωσαν διορία ζωής 5 με 10 χρόνια (αν θυμάσαι, η Αντερσον είναι φορέας της Ηπατίτιδας C). Τότε, όσοι διάβασαν την αποκαλυπτική δήλωση σε συνέντευξή της, όχι μόνο ταράχτηκαν που θα χαθεί πρόωρα τέτοιοι σέξι θηλυκό (εδώ αναφέρομαι στους άνδρες), αλλά στεναχωρήθηκαν κιόλας που θα πεθάνει νέα και δεν θα προλάβει να δει άντρες τα δυο της βλαστάρια (εδώ, αναφέρομαι σε εμάς τις γυναίκες που είμαστε μες στο συναίσθημα).

Εξάλλου, όπως δήλωνε και η ίδια η "silicon - woman" αυτός ήταν ο καημός της, γι αυτό και είχε κόψει όλες τις κακές συνήθειες μπας και κέρδιζε μία μέρα παραπάνω. Και προτού προλάβουν να στεγνώσουν τα δάκρυα μας από το δράμα της Πάμελα, έρχεται ο πρώην σύζυγός της (κι αυτός που της μετέδωσε την ασθένεια) Τομι Λι και με το πλατύ χαμόγελο του χαζοχαρούμενου μας ενημερώνει πως η καλή του (λέγεται πως τα έχουν ξαναβρεί) δεν πεθαίνει. Λες να έγινε θαύμα;

Όχι, απλά η "silicon - woman" στον ελεύθερο χρόνο της (όταν δηλαδή δεν βγαίνει ραντεβού με τον Λι και δεν βολτάρει με τον Κιντ Ροκ) κάνει αστειάκια κρύου τύπου. Κι εμείς φυσικά ευθυμούμε με αυτά. Βέβαια, ο Τομι επιμένει πως δε φταίει η Πάμελα γι αυτό, αλλά ο δημοσιογράφος, ο οποίος όταν τη ρώτησε "πως είσαι τώρα με την αρρώστια", εκείνη γελώντας δυνατά (έτρεμε ολόκληρη από τα γέλια) απάντησε: "πεθαίνω σε πέντε με δέκα χρόνια".

Συνάδελφε, τώρα ή η Πάμελα πράγματι μας προέκυψε ψαρωτική χωρατατζού ή εσείς, όταν αυτή γελούσε, είχατε στρέψει αλλού την προσοχή σας. Κατανοητοοο!!!