Ξανά μαζί Ρουβάς - Γουάνγκ!

12.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρεις μήνες μόνο άντεξαν χωριστά ο Sakis Ρουβάς και Ρεβέκκα Γουάνγκ, οι οποίοι εδώ και λίγες μέρες είναι και πάλι ζευγάρι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρεις μήνες μόνο άντεξαν χωριστά ο Sakis Ρουβάς και Ρεβέκκα Γουάνγκ, οι οποίοι εδώ και λίγες μέρες είναι και πάλι ζευγάρι. "Γιατί πότε χώρισαν;" θα αναρωτηθείς και θα απορήσεις που είσαι όταν συμβαίνουν τέτοια κοσμογονικά γεγονότα! Λοιπόν, μην άγχεσαι, πολλοί έχουν την ίδια απορία κι αυτό διότι ο κρυψίνους, σε ο, τι έχει σχέση με τα αισθηματικά του, Sakis φρόντισε ο χωρισμός του με την Ασιάτισσα (ακόμη δεν έχω καταφέρει να μάθω από ποια κίτρινη σχιστομάτα χώρα προέρχεται) να μην γίνει βορά διάφορων επιτηδείων (λέγε με Τατιάνα, Χριστίνα, Εγώ και πάει λέγοντας).

Απ' ότι φαίνεται, το ζευγάρι χώρισε στα τέλη του καλοκαιριού, επειδή ο αοιδός έπρεπε να ιεραρχήσει τις προτεραιότητες τους, βάζοντας έτσι στην πρώτη θέση την καριέρα. Κάτι που δεν άρεσε στη Ρεβέκκα (που χρόνος πια να βλέπονται και να ζουν τον μελιστάλαχτο έρωτά τους που βρισκόταν στην αρχή), η οποία μάζεψε τα μπογαλάκια της κι επέστρεψε στο Λονδίνο. Γι αυτό και δεν τη βλέπαμε στο πλάι του Ρουβά σε διάφορες εκδηλώσεις: από συναυλίες μέχρι γάμους και πρεμιέρες.

Όταν, όμως, υπάρχει μπόλικος έρωτας στο ζευγάρι, η επανασύνδεση δεν είναι και τόσο δύσκολη υπόθεση. Έτσι, όταν συναντήθηκαν στο "Χορό των Ρόδων" όπου και οι δύο ήσαν καλεσμένοι, ένιωσαν και πάλι την ίδια φούντωση και φλόγα που είχαν νιώσει την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, με αποτέλεσμα όλο το βράδυ να τα λένε τα δυο τους και στο τέλος να φύγουν μαζί. Η επανασύνδεση ήταν γεγονός και άμα τη επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Sakis έφερε και την Γουάνγκ με την οποία έκαναν κοινή εμφάνιση στο πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου. Εκεί πήγαν μαζί με τον Ηλία Ψινάκη και όλο το βράδυ μοίραζαν χαμόγελα σε φίλους, γνωστούς και φωτογράφους.

Άμα είσαι παιδί μου ερωτευμένος!