Η Βικτόρια βγάζει στο "κλαρί" τον Μπέκαμ!

12.11.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στο... κουρμπέτι αποφάσισε να βγάλει τον αντρούλη της η Βικτόρια Μπέκαμ προς όφελος της καριέρας της (αυτής δηλαδή που υποτίθεται πως κάνει).
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στο... κουρμπέτι αποφάσισε να βγάλει τον αντρούλη της η Βικτόρια Μπέκαμ προς όφελος της καριέρας της (αυτής δηλαδή που υποτίθεται πως κάνει). Δυστυχώς, γι αυτήν, ο Ντέιβιντ δεν ξέρει να τραγουδάει (κι αυτό το παιδί μόνο μια μπάλα ξέρει να κλοτσάει; Τι άχρηστος Βικτόρια μου), όμως επειδή "το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι" η Βικτόρια βρήκε τον τρόπο να τον αξιοποιήσει στη νέα της δισκογραφική δουλειά, μπας και δει επιτέλους καμιά άσπρη μέρα.

Έτσι, ο διάσημος ποδοσφαιριστής θα συμμετέχει σε ένα τραγούδι, στο οποίο δεν άδει, αλλά αφήνει ένα μήνυμα στην καλή του, στην οποία λέει πόσο την αγαπά και της ζητά να του τηλεφωνήσει! (Baby, I love you. Please, call me). Ειλικρινά, με παίρνουν τα κλάματα. Τι σορόπι είναι τούτο, Παναγιά μου; Το τραγούδι αυτό, όπως μας ενημέρωσε περιχαρής ο παραγωγός της Posh είναι μία απαλή R&B μελωδία, σε ένα δίσκο που περιλαμβάνει κυρίως χιπ χοπ τραγούδια.

Άτσα και "χιπχοπατζού" η...ντόλτσεκαμπανάτη Βικτόρια! Αυτό να δω και να ακούσω και τι στον κόσμο. Αν και ως φαίνεται, θα περιμένω πολύ καιρό ακόμα για το θέαμα, διότι η δισκογραφική της εταιρεία δεν είναι και τόσο ικανοποιημένη με τα καινούργια τραγούδια και το εγχείρημα αυτό. Έτσι, αν δε μείνει απόλυτα ευχαριστημένη με τη δουλειά, δίσκος γιοκ για την Βικτόρια....

Μήπως να πει κάνα τραγουδάκι ολόκληρο ο Ντέιβιντ; Θα έχει περισσότερο γούστο κι ενδιαφέρον!