Έγινε πατέρας ο Κόλιν Φαρέλ!

17.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Το ανήσυχο νιάτο του Χόλιγουντ, ο Κόλιν Φαρέλ έγινε πατέρας. Στις 12 του Σεπτέμβρη το μοντέλο και μητέρα του παιδιού του, Kim Bordenave
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Το ανήσυχο νιάτο του Χόλιγουντ, ο Κόλιν Φαρέλ έγινε πατέρας. Στις 12 του Σεπτέμβρη το μοντέλο και μητέρα του παιδιού του, Kim Bordenave έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο έχει πάρει τα μυαλά του Κόλιν. Το μικρό θα πάρει το όνομα Padraig και σύμφωνα με τον Ιρλανδικό Τύπο, που χαιρέτισε το γεγονός, μάνα και γιος χαίρουν άκρας υγείας.

Η Κιμ γέννησε σε κλινική του Λος Άντζελες και δυστυχώς για τον Κόλιν δεν ήταν παρών στο μεγάλο γεγονός. Βλέπεις, ο διάσημος ηθοποιός αυτόν τον καιρό βρίσκεται στο Μαρόκο για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας, "Μέγας Αλέξανδρος" με αποτέλεσμα να μην προλάβει να βρεθεί κοντά στην πρώην αγαπημένη του. Γιατί πρέπει να γνωρίζεις πως ο Φαρέλ μπορεί να αναγνώρισε το μωρό, από την πρώτη στιγμή που έμαθε πως είναι έγκυος η Κιμ, όμως δε σκοπεύει να παντρευτεί με τη μητέρα του, διότι είναι μικρός ακόμη αλλά και φαν της εργένικης ζωής.

Πάντως, το Φαρελέικο το εκπροσώπησε επάξια η αδελφή του, Κάθριν η οποία στάθηκε σωστό στήριγμα κρατώντας το χέρι της μητέρας του ανιψιού της. Ο Κόλιν, πήγε αμέσως στο Λος Άντζελες κι από εκεί δήλωσε μες στη συγκίνηση: "Είμαι τόσο ευτυχισμένος. Πετάω στα σύννεφα". Τελικά και οι τυπάδες όταν γίνονται πατεράδες δεν αποφεύγουν τα γνωστά κλισέ!