Χώρισε η Λίτσα Γιαγκούση!

17.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Για γάμο πήγαινε, χωρισμός της προέκυψε. Ο λόγος για τη Λίτσα Γιαγκούση, η οποία αντί να παντρευτεί τον καλό της Μανόλη Καντοράτο
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Για γάμο πήγαινε, χωρισμός της προέκυψε. Ο λόγος για τη Λίτσα Γιαγκούση, η οποία αντί να παντρευτεί τον καλό της Μανόλη Καντοράτο, όπως ακουγόταν τελευταία, χώρισε και πλέον κυκλοφορεί σόλο(;) Και βάζω ερωτηματικό, διότι σύμφωνα με κάποιες πονηρές γλώσσες το Λιτσάκι κάνει...περίεργη παρέα με τον Απόστολο Γκλέτσο. Αυτός ήταν ο λόγος - λένε τώρα αυτοί - που το ζευγάρι χώρισε μετά από οκτώ χρόνια σχέσης καθώς ο Μανόλης δεν είδε με καλό μάτι τις παρτίδες που έχει ανοίξει η Λίτσα με τον ηθοποιό. Έτσι, λίγο το ένα, λίγο το άλλο ο χωρισμός μοιραία επήλθε και ο μουσικός πήρε τα μπογαλάκια του και μετακόμισε από το σπίτι της αοιδούς, στη Γλυφάδα όπου έμεναν μαζί τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με τις κακές γλώσσες, η Γιαγκούση δεν τα έχει βάψει ντιπ μαύρα. Το αντίθετο μάλιστα. Έχει πυκνώσει τις εξόδους της, ενώ σε αρκετές από αυτές συνοδεύεται από το νέο της "φιλαράκι", τον Αποστόλη. Ο Καντοράτος, πάλι, ψάχνει για νέα επαγγελματική στέγη, διότι μέχρι τα χτες ήταν το πρώτο μπουζούκι της Λίτσας. Τι συγχρονισμό έχει όμως με τον πρώην σύζυγο της, Χρήστο Δάντη. Δεν πρόλαβε να παλιώσει η είδηση του διαζυγίου του με την Κατερίνα Τοπάζη κι έσκασε μύτη ο χωρισμός της Γιαγκούση!