Η πριγκίπισσα που παντρεύτηκε έναν ακροβάτη!

17.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Από σπόντα μάλλον είναι πριγκίπισσα η Στεφανί του Μονακό και το αποδεικνύει κάθε φορά με τις σχέσεις και τους γάμους της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Από σπόντα μάλλον είναι πριγκίπισσα η Στεφανί του Μονακό και το αποδεικνύει κάθε φορά με τις σχέσεις και τους γάμους της. Η κόρη του Ρενιέ η οποία την έχει δει "η πριγκίπισσα -σύζυγος των φτωχών" παντρεύτηκε με έναν ακροβάτη, χωρίς όμως ο γάμος της να συνταράξει το διεθνές τζετ σετ. Το σοκ, η αφρόκρεμα το έπαθε στον πρώτο της γάμο με τον σωματοφύλακα, ενώ οι υπόλοιπες σχέσεις της με διάφορους ταπεινούς και καταφρονεμένους του κόσμου, δημιούργησαν μία ανοσία με το θέμα.

Μέχρι και ο Ρενιέ συνειδητοποίησε πως αυτή είναι η κόρη του και πως πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα πως οι γαμπροί του (γιατί με τη σταθερότητα που δείχνει η Στεφανί στις σχέσεις της δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι γάμοι) θα είναι απλά τέκνα του λαού. Ο νέος γαμπρός του λέγεται Adans Lopez Peres και είναι ακροβάτης σε τσίρκο. Όχι σε οποιοδήποτε τσίρκο, αλλά στο τσίρκο του πρώην της Στεφανί με τον οποίο έχουν κι ένα παιδί. Επειδή, δε, η πριγκίπισσα είναι καρπερή, οι φήμες λένε πως περιμένει το τέταρτο παιδί της κι αυτός ήταν ο λόγος που ο πατέρας της δέχτηκε αυτό το γάμο. Γιατί μη ξεχνάμε πως "του παιδιού μου το παιδί, δυο φορές παιδί μου".

Ο γάμος έγινε στην Ελβετία, σε ένα χωριό κοντά στη Γενεύη σε ιδιωτική τελετή και δεν ήταν εκεί ούτε οι γονείς. Αυτός είναι ο δεύτερος γάμος της Στεφανί, ενώ ο πρώτος ήταν με τον σωματοφύλακά της Daniel Ducruet με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Louis και την Pauline. Σε αντίθεση με την αδελφή της Καρολίνα, η Στεφανί ζήτημα να έχει συνάψει ποτέ σχέση με "γαλαζοαίματο". Στο παρελθόν, όμως, είχε δεσμό με τον Ρομπ Λόου και τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ, Φαμπιέν Μπαρτεζ κερδίζοντας κάποιους πόντους. Γιατί αν περιμένει να ανεβάσει μετοχές με τους ακροβάτες και τους θηριοδαμαστές, ζήτω που κάηκε!