Η "εκδίκηση" του Μπρους Γουίλις!

16.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Τη σχέση της Ντέμι Μουρ με τον Αστον Κάτσερ λέγεται πως ζηλεύει ο Μπρους Γουίλις
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τη σχέση της Ντέμι Μουρ με τον Αστον Κάτσερ λέγεται πως ζηλεύει ο Μπρους Γουίλις, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί δημοσίως πως τον προβληματίζει ο δεσμός της πρώην του. Ο Γουίλις, από τότε που χώρισε με τη Μαρία Μπράβο (πριν δύο χρόνια) δεν έχει σταυρώσει σοβαρή σχέση κι αυτός είναι ο λόγος - λένε κάποιοι - που ανακατεύεται συνέχεια στα πόδια της Ντέμι.

Ωστόσο, ο νέος είναι ωραίος και αποδεικνύεται πως πρόκειται για...γάτα με πέταλα. Τι σημαίνει αυτό; Ο Αστον έχει καταλάβει τις προθέσεις του Μπρους κι επειδή βλέπει πως έχει ακόμη επιρροή πάνω στη Μουρ, με τον τρόπο του προσπαθεί να την απομακρύνει από αυτόν. Και να ήταν μόνο τούτο. Το άτιμο το ομορφόπαιδο έχει πάρει με το μέρος του τις τρεις κόρες του πρώην ζευγαριού, οι οποίες κάνουν σαν τρελές για τον 25χρονο ηθοποιό. Βλέπεις, είναι κοντά με τις ηλικίες τους (sorry Demi, αυτή είναι η μαύρη αλήθεια) με αποτέλεσμα να τον θεωρούν κάτι σαν τον μεγάλο αδελφό και ουχί ωσάν τον μέλλοντα πατριό.

Α ναι, πρόκειται να συμβεί και αυτό. Η Μουρ είναι τρελή και παλαβή για τον μικρό, ενώ εδώ και λίγο καιρό μένουν μαζί στο σπίτι της. Μάλιστα, λέγεται πως πρόκειται να της κάνει πρόταση γάμου, που θα έχει θετική απάντηση από μάνα και κόρες. Αυτά βλέπει, λοιπόν, ο δύσμοιρος ο Μπρους και πάει να τρελαθεί. Μέχρι που - ακου τι λένε κάποιοι κακοί άνθρωποι - βγαίνει κι αυτός με μία 25χρονη συνάδελφό του, μήπως και ζηλέψει η Ντέμι. Αυτή, όμως δεν παίρνει χαμπάρι κι εκεί είναι που πληγώνεται περισσότερο ο Γουίλις. Αν του πω ότι "ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς" είναι παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του;