Τα βρήκαν Βίσση - Νίνο!

18.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Άργησαν αλλά τελικά τα βρήκαν η Αννα Βίσση και ο Νίνο, οπότε το χειμώνα θα εμφανιστούν μαζί στην πίστα του "Διογένη".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Άργησαν αλλά τελικά τα βρήκαν η Αννα Βίσση και ο Νίνο, οπότε το χειμώνα θα εμφανιστούν μαζί στην πίστα του "Διογένη". Η αλήθεια είναι πως μας κούρασαν μέχρι να τα συμφωνήσουν και το ερώτημα "Θα συνεργαστούν ή δε θα συνεργαστούν" μας βασάνισε περισσότερο από το διαχρονικό: "Να ζει κανείς ή να μη ζει"; Η τελική απόφαση πως θα πραγματοποιηθεί η συνεργασία πάρθηκε στο ξαφνικό, ενώ οι δύο πλευρές δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτε μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά κι εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε πως τελικά η Βίσση έριξε ολίγο νερό στο κρασί της. Γιατί το λέω αυτό; Σύμφωνα με όσα ακούγονταν, η συνεργασία πήγε να χαλάσει επειδή ένας πρώην μάνατζερ του Νίνο (τον είχε ο φέρελπις αοιδός την εποχή που ήταν πρώτη μούρη σε μπουζούκια της Ρόδου) είχε στείλει εξώδικο στην Άννα, λέγοντας πως δεν πρέπει να έχει το Νίνο στο σχήμα της. Το εξώδικο το συνόδευσαν και άλλα διάφορα επεισόδια μεταξύ Νίνου και μανατζαρέου, με αποτέλεσμα η Βίσση να αποφασίσει να μην πάρει στο σχήμα της το νεαρό αοιδό. Σιγά, δηλαδή, μην αγχωνόταν η αοιδός με τα...μανατζερέικα προβλήματα του μικρού.

Έτσι, βγήκε και δήλωσε πως τον χειμώνα στο "Διογένης" θα έχει μαζί της τον Κωνσταντίνο (ex - ONE) και τις Hi-5, ενώ ο Νίνο άρχισε την αναζήτηση στέγης. Τελικά, η Άννα (άγνωστο γιατί) άλλαξε γνώμη και το παλικάρι δεν χρειάστηκε να περιπλανηθεί πολύ. Τώρα, μέχρι τις 27 Νοεμβρίου που είναι η έναρξη του προγράμματος, έχουμε δύο μήνες και πολλά μπορούν να συμβούν στο διάστημα αυτό.