Άσε τη μαμά στο σπίτι!

18.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Τσατάλια έχουν γίνει τα νεύρα της Κάμερον Ντιάζ κι αιτία είναι ο αγαπημένος της Τζάστιν Τιμπερλέικ
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τσατάλια έχουν γίνει τα νεύρα της Κάμερον Ντιάζ κι αιτία είναι ο αγαπημένος της Τζάστιν Τιμπερλέικ, ο οποίος είναι κομμάτι παραπάνω...μαμάκιας! Τι κομμάτι, που το παλικάρι δεν παίρνει καμία απόφαση αν πρώτα δεν το συζητήσει με τη μαμά του. Αν το θέμα, δε, είναι σοβαρό, τότε πρέπει όπως και δήποτε να πάρει την έγκριση της.

Πολύ σοβαρό, λοιπόν, είναι το θέμα που απασχολεί τελευταία το ζευγάρι και που έχει κάνει έξω φρενών την Κάμερον. Η διάσημη ηθοποιός, αφού τα πάει από το καλό στο καλύτερο με τον Τζάστιν, του πρότεινε να πάρει τα μπογαλάκια του και να μετακομίσει στο σπίτι της, στο Μαλιμπού. Που το παράλογο; Όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια, κάποια στιγμή μοιράζονται την ίδια στέγη. Αυτό σκέφτηκε, λοιπόν, η Ντιάζ και όταν του έκανε την πρόταση περίμενε μία διαφορετική απάντηση από αυτή που πήρε: "Θα το συζητήσω με τη μητέρα μου".

Ποιος είδε τότε την Κάμερον και δε φοβήθηκε. Όχι, ότι η γυναίκα έχει κάποιο πρόβλημα με την "πεθερά". Το αντίθετο μάλιστα, τα πάνε μία χαρά και υπάρχει αμοιβαία συμπάθεια. Απλά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο καλός της συμβουλεύεται τη μαμά του για θέματα που αφορούν τη σχέση τους, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί. Του ξεκαθάρισε, λοιπόν, πως πρέπει επιτέλους να αποφασίζει μόνος του, πως ο τύπος του "μαμάκια" δεν είναι της μόδας και του διαμήνυσε πως αν δεν ωριμάσει, τότε να την ξεχάσει. Το μάτι της γυάλισε, ο Τζάστιν τα χρειάστηκε κι αυτή την ώρα που σου γράφω μπορεί και να μετακομίζει σπίτι της. Όχι τίποτε άλλο, αλλά αυτά βλέπει η wild Μπριτνεϊ Σπίαρς και ψήνει αρνί.