Έγκυος η μία Tatu!

19.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για ομοφυλόφιλες μας είχαν πλασαριστεί οι Tatu, σε γόνιμα κοριτσάκια έχουν εξελιχθεί τελικά. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν...
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για ομοφυλόφιλες μας είχαν πλασαριστεί οι Tatu, σε γόνιμα κοριτσάκια έχουν εξελιχθεί τελικά. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία κι έχουν ταράξει τα νερά της show biz και τα νεύρα του μάνατζερ τους, η Lena Katina, το ένα μέλος του συγκροτήματος είναι έγκυος! Η είδηση είναι απίστευτη, ενώ η νεαρά ακόμη αναρωτιέται: "Πως την έπαθα εγώ".

Γιατί έχε υπόψη σου, πως η απορία της Katina (άκου επίθετο για καριέρα) δεν είναι πως γίνεται από τον...κρίνο να μείνεις έγκυο, αλλά πως την πάτησε και δεν πήρε τα κατάλληλα μέτρα αντισύλληψης. Βλέπεις, η "τσιπιρίκα" δεν είναι original ομοφυλόφιλη, αφού παράλληλα έχει σχέση με έναν συνομήλικο της μουσικό. Άρα αυτός είναι ο δράστης και αιτία να περνάει την πιο σοβαρή κρίση του το εν λόγω συγκρότημα. Βλέπεις, η ομοφυλοφιλία των κοριτσιών πουλούσε και τώρα αν η μία εξ αυτών τεκνοποιήσει καλύτερα να φτιάξει μία μπάντα: "Ανύπαντρες μητέρες".

Η "σύντροφός" της, πάλι, Julia Volkova το έχει πάρει πιο ψύχραιμα το θέμα και σύμφωνα με τα όσα ακούγονται μαζί έμαθαν για την εγκυμοσύνη. Ήταν ένα πρωί που η Lena λιποθύμησε άνευ λόγου και αιτίας και στο νοσοκομείο που την πήγε η Julia, τους είπαν τα δυσάρεστα: "Είσαι έγκυος". Υπομονή και σε λίγο καιρό θα ξέρουμε αν ισχύουν όλα τα παραπάνω!