Γιατί ο Αφλεκ χώρισε την Τζένιφερ;

19.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η χαρά των απανταχού κουτσομπόλων της Αμερικής, αυτές τις μέρες είναι χωρίς αμφιβολίες ο χωρισμός της Τζένιφερ Λοπέζ και του Μπεν Αφλεκ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η χαρά των απανταχού κουτσομπόλων της Αμερικής, αυτές τις μέρες είναι χωρίς αμφιβολίες ο χωρισμός της Τζένιφερ Λοπέζ και του Μπεν Αφλεκ. Γιατί χώρισαν, ποιο είναι το "καστανό" ραντεβού του Μπεν, είναι αιρετικιά η Τζένιφερ κι άλλα πολλά καυτά ερωτήματα βασανίζουν τον κοσμάκη. Από όλα τα ερωτήματα, ένα έχει την απάντηση του. "Ποιος είπε το χωρίζουμε";

Ο Μπεν βεβαιώς βεβαίως! Ο διάσημος ηθοποιός, αν και ήταν αυτός που είχε κάνει την κουτσουκέλα του (βλέπε τρελίτσες με στριπτιτζού) οπότε θα κινδύνευε να βρεθεί στο δρόμο με τα παπούτσια στο χέρι, είπε την καταραμένη φράση: "Δεν μπορώ να σε παντρευτώ". Οι σκηνές που ακολούθησαν ήταν δραματικές και κρίμα που δεν επρόκειτο για τη νέα ταινία της Τζένιφερ, διότι έχασε τσάμπα και βερεσέ το Όσκαρ. Η Λατίνα ντίβα έχασε τον κόσμο κάτω από τα πόδια της, αφού το προαίσθημα που είχε τον τελευταίο καιρό, βγήκε αληθινό.

Έβλεπε που λες η γυναίκα τον καλό της να είναι απόμακρος, ενώ κάθε φορά που η κουβέντα πήγαινε στα του γάμου, αυτός έκανε τον ψόφιο κοριό. Το ίδιο συνέβη και το καταραμένο βράδυ της 9ης Σεπτεμβρίου. Πρόσεξε περιγραφή της δραματικής σκηνής που ακολούθησε. Ο Αφλεκ είχε πάρει τηλέφωνο την αγαπημένη του και από τη συμπεριφορά του, κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Του μιλούσε για τον γάμο κι εκείνος έλεγε τι ωραία μέρα έχει έξω κι ας ήταν 11 το βράδυ. Η Τζένιφερ χαζή δεν είναι, πείρα από άνδρες έχει, οπότε τον ρώτησε ευθέως: "Μήπως θες να μου πεις κάτι"; "Σε αγαπώ όσο τίποτε στον κόσμο. Είσαι η ζωή μου, η αναπνοή μου, όμως δεν μπορώ να σε παντρευτώ" της είπε και η δύσμοιρη έμεινε κάγκελο.

Για να μη στα πολυλογώ, κάπως έτσι έφθασαν στο χωρισμό και αιτία ήταν ο Μπεν ο οποίος (πως να το κάνουμε) είναι ένας αμετανόητος εργένης και για να μην έχουν καταφέρει να τον ντύσουν γαμπρό η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Λοπέζ, δύσκολα θα εξασκήσει το σπορ του συζύγου. Πάντως, για να τα ξαναβρεί το ζεύγος, είναι κομμάτι δύσκολο διότι η αοιδός έχει πια "μουλαρώσει" κι ας κλαίει με μαύρο δάκρυ, ενώ αυτός απολαμβάνει την dolce vita στο Λας Βέγκας!