Προβλήματα στο γάμο των Μπέκαμ!

22.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Προβλήματα στον γάμο τους λέγεται πως αντιμετωπίζουν οι Μπέκαμ και τα πρώτα σύννεφα έχουν ήδη πάρει θέση πάνω από τα κεφάλια τους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Προβλήματα στον γάμο τους λέγεται πως αντιμετωπίζουν οι Μπέκαμ και τα πρώτα σύννεφα έχουν ήδη πάρει θέση πάνω από τα κεφάλια τους. Το "δράμα" αποκάλυψε ο ίδιος ο Ντέιβιντ, ο οποίος με πόνο στην καρδιά ανέφερε πως από τότε που μετακόμισαν στην Ισπανία βλέπει τη γυναίκα του ελάχιστα. Η Βικτόρια, όπως αποδεικνύεται, δεν είναι αυτό που λέμε πρότυπο συζύγου και για του λόγου το αληθές, έχει βάλει ως πρώτη προτεραιότητα, την καριέρα της.

Τη διαδρομή Λονδίνο - Νέα Υόρκη την έχει κάνει Παγκράτι- Κολιάτσου, ενώ πετάγεται ενίοτε στη Μαδρίτη, σα να πηγαίνει για καφέ στο Κολωνάκι! Για τέτοια ωραία πράγματα μιλάμε και ο δυστυχής Ντέιβιντ πάει να σκάσει από τη στεναχώρια του. Γιατί, εκτός από την γυναικούλα του βλέπει σπάνια και τα παιδιά του, Μπρούκλιν και Ρομέο. Τώρα θα μου πεις, τι σόι άνδρας είναι τούτος; Δε μπορεί να πατήσει το πόδι στη Βικτόρια και να της ξηγηθεί μόρτικα του τύπου: "Σου πω, θα κάτσεις σπίτι με τα παιδιά σαν όλες τις γυναίκες του κόσμου, γιατί αλλιώς θα σε στείλω πακέτο στη μάνα σου".

Αμ δε μπορεί, διότι πρώτον είναι τα μάλα ερωτευμένος μαζί της και δεύτερον η posh περνάει μέρες θλίψης επειδή η καριέρα της...δεν υφίσταται κι επειδή η μετακόμιση στη Ισπανία αποδείχτηκε bad idea για τη moody της. Έτσι, αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ και μάλιστα...πετώντας. Ο Μπέκαμ, δηλαδή, αποφάσισε να αγοράσει ένα ιδιωτικό αεροσκάφος και με αυτό να πηγαίνει όσο πιο συχνά μπορεί στην αγαπημένη του σύζυγο. Θέλει θυσίες ο γάμος και από τύπος σκαφάτος γίνεσαι...αεροσκαφάτος!