Αρραβωνιάζεται ο Ρουβάς;

22.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για το δεύτερο μεγάλο σοκ της ζωής τους ετοιμάζονται οι "Ρουβίτσες" διότι όπως διαβάσαμε ο Sakis πρόκειται να αρραβωνιαστεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για το δεύτερο μεγάλο σοκ της ζωής τους ετοιμάζονται οι "Ρουβίτσες" διότι όπως διαβάσαμε ο Sakis πρόκειται να αρραβωνιαστεί με τη Ρεβέκκα Γουάνγκ. Ο δεσμός του με την Ασιάτισσα ( και λέω Ασιάτισσα καθώς δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη από ποια "σχιστομάτα" χώρα είναι η καταγωγή της) πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και για το λόγο αυτό αποφάσισαν να τον επισημοποιήσουν.

Το ευτυχές - η δυστυχές αν είσαι Ρουβίτσα - γεγονός θα γίνει οσονούπω και συγκεκριμένα στις 28 Σεπτεμβρίου. Τις βέρες θα περάσει η επιστήθια φίλη του Sakis, Νάνα Μούσχουρη, η οποία θα συνδυάσει την επίσκεψη της στη χώρα με μία συναυλία στο Ηρώδειο και αρραβώνες στο Νέο Βουτζά. Στη μεγάλη στιγμή, όταν δηλαδή ο Ρουβάς θα μνηστευτεί την καλή του, θα είναι παρόντες η μητέρα του, ο Ηλίας Ψινάκης και ελάχιστοι καλοί φίλοι.

Η είδηση σίγουρα θα στεναχωρήσει τις φαν του, όμως του Ψινάκη του έδωσε μεγάλη χαρά. Ο στενός συνεργάτης του Sakis εγκρίνει κι επαυξάνει με την επιλογή της νύφης, ενώ έχει την Ρεβέκκα στα βάθη της καρδιάς της. Θεωρεί πως πιο κατάλληλη κοπέλα για σύζυγο δε θα μπορούσε να βρει ο Sakis και από άποψη χαρακτήρα και αστρολογικά, αφού μέχρι τα άστρα και τα ζώδια δε βλέπουνε εμπόδια. Ο γάμος δεν έχει αποφασιστεί ακόμη πότε θα γίνει, αλλά μάλλον δεν θα αργήσει. Γιατί όπως λέει και το τραγούδι "δύο χρόνια το καημένο μ' έχεις αρραβωνιασμένο, άλλο δεν θα αντέξω με άλλον θα τα μπλέξω"!