Τα δάκρυα του Νίκου Κούρκουλου!

22.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Την κόρη του Μελίτα πάντρεψε το Σάββατο ο Νίκος Κούρκουλος και η συγκίνηση του ηθοποιού ήταν μεγάλη
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Την κόρη του Μελίτα πάντρεψε το Σάββατο ο Νίκος Κούρκουλος και η συγκίνηση του ηθοποιού ήταν μεγάλη. Βλέπεις, είναι το πρώτο του παιδί που παντρεύεται και ως original χαζομπαμπάς, ήταν λογικό κι επόμενο να συγκινηθεί τα μάλα. Ωστόσο, η στιγμή που χόρεψε με την κόρη του και τα δάκρυα χαράς που δεν κατάφερε τελικά να συγκρατήσει, σημάδεψαν τη βραδιά, που κατά γενική ομολογία ήτο ένας λάμπρος γάμος με μία χλιδάτη δεξίωση.

Το μυστήριο έγινε στην Αγία Μαρίνα στις Σπέτσες, που τελευταία έχει εξελιχθεί σε must επιλογή για κοινωνικές εκδηλώσεις της show biz. Στο νησί άραξαν από το πρωί του Σαββάτου οι θαλαμηγοί των υψηλών προσκεκλημένων, ένα σκηνικό που έφερνε ολίγον από καλοκαίρι. Στο γάμο παραβρέθηκαν ο Δημήτρης Κοντομηνάς με τη Σίσυ Παπαδήμα, η Ελένη Κούρκουλα με τον Διονύση Παναγιωτόπουλο (παντρεύονται σήμερα στο Χαλάνδρι), η Τάνια Τρύπη με τον Κωνσταντίνο Καζάκο, ο Τονυ Δημητρίου, ο Κώστας Κόκλας και άλλοι πολλοί ηθοποιοί, φίλοι της νύφης και του αδελφού της, Αλκη.

Η Μελίτα φορούσε ένα κομψό νυφικό Escada (η πεθερά της άλλωστε είναι η Χριστίνα Κυριακοπούλου, ιδιοκτήτρια του συγκεκριμένου καταστήματος), ενώ ο γαμπρός, Μενέλαος Κυριακόπουλος φορούσε ένα ζαχαρί κοστούμι ( να μην κάνουμε ένα dress ρεπορτάζ;). Στο γάμο εννοείται πως ήταν η Μαριάνα Λάτση, η οποία βιντεοσκόπησε όλη τη βραδιά, ενώ τη στιγμή που χόρεψε ο Κούρκουλος με τη Μελίτα, ήτο επίσης βαθύτατα συγκινημένη.