Βρήκαμε τα 5 προϊόντα skincare στα οποία ορκίζεται η Kate Middleton

Βρήκαμε τα 5 προϊόντα skincare στα οποία ορκίζεται η Kate Middleton
ΠΗΓΗ:AP NEWSROOM
Αποτελούν αγαπημένα της προϊόντα εδώ και χρόνια.

Παρόλο που το στυλ της Kate Middleton έχει αλλάξει σημαντικά με τα χρόνια, η ρουτίνα ομορφιάς της φαίνεται να παραμένει σταθερή. Αν και η ίδια δεν έχει αποκαλύψει ποτέ τα προϊόντα που χρησιμοποιεί, πολλοί makeup artists, hairstylists και ανώνυμες πηγές έχουν μιλήσει για τα αγαπημένα της προϊόντα.

Το σημερινό θέμα μας αφορά το skincare και βρήκαμε ποια είναι τα 5 προϊόντα που χρησιμοποιεί όλα αυτά τα χρόνια για την περιποίηση της επιδερμίδας και παραμένει πιστή σε αυτά. Τα εμπιστεύεται με κλειστά τα μάτια και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Ας ξεκινήσουμε!

1.LAURA MERCIER Tinted Moisturiser Natural Skin Perfector: Πρόκειται για cult favourite ενυδατική κρέμα με χρώμα, η οποία προσφέρει διακριτική κάλυψη και φυσικό φινίρισμα. Η ελαφριά σύνθεσή της εμπλουτισμένη με ένα μίγμα από πέρλες χαρίζει ομοιόμορφη επιδερμίδα και λάμψη που διαρκεί.

2.TRILOGY Rosehip Oil: Προσφέρει πλήρη θρέψη και επανόρθωση για βέλτιστη υγεία του δέρματος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Ανεξάρτητες κλινικές μελέτες δείχνουν ότι το Trilogy Certified Organic Rosehip Oil κάνει θαύματα σε ουλές, ραγάδες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

3.LANCÔME Advanced Génifique Youth Activating Serum: Ο εμβληματικός αντιγηραντικός ορός με την επιστήμη του μικροβιώματος, επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας, για επιδερμίδα πιο δυνατή και πιο νεανική.

4. DR HAUSCHKA Quince Day cream: Η Quince Day Cream αναζωογονεί, εμπλουτίζει και προστατεύει την κανονική, ισορροπημένη επιδερμίδα. Το κερί κυδωνιού σχηματίζει ένα ελαφρύ, διαπνέον προστατευτικό στρώμα που βοηθά στην πρόληψη της ξηρότητας και διατηρεί την ισορροπία της υγρασίας. Σύνθεση: Το κυδώνι, η jojoba, το βερίκοκο και το αβοκάντο ενισχύουν το δέρμα. Υψηλής ποιότητας έλαια, κεριά και θρεπτικά φυτικά εκχυλίσματα συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια φυσική, ισορροπημένη σύνθεση.

5. NIVEA Pure and Natural Moisturizing Day Cream: Περιέχει εκχύλισμα καρπού κολλιτσίδας βιολογικής προέλευσης και μια πηγή βιταμίνης Ε που θρέφει και ενυδατώνει τη συνολική λειτουργία του δέρματος.

Τελευταία τροποποίηση στις 13.07.2024 - 03:29