Μαστοράκης: "Αν η Κορομηλά είναι ικανοποιημένη να έρχεται δευτερότριτη..."

19.05.2016
Πριν λίγο καιρό και εν όψει της επιστροφής της Κορομηλά με το “Μπράβο, Ρούλα” ο Νίκος Μαστοράκης είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Facebook ένα post μέσα από το οποίο είχε ασκήσει σκληρή κριτική στην παρουσιάστρια.

Τώρα σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real, κλήθηκε να απαντήσει εάν -κατά τη γνώμη του- τελικά ήταν σωστή η απόφαση της Κορομηλά να επανέλθει στα πράγματα με το “Μπράβο”.

Ιδού και η απάντησή του:

"Την απόφαση του «Ε» να την ξαναγυρίσει (γιατί η Ρούλα εδώ και πολύ καιρό το προσπαθεί) την καλωσόρισα επειδή και η ίδια το είχε ανάγκη και οι θεατές όλο και κάτι θα έπαιρναν. Το έκανα με την ελπίδα πως η Ρούλα θα είχε αποστασιοποιηθεί από τον παλιό εαυτό της αλλά δυστυχώς με διέψευσε. Κάνει τα ίδια σφάλματα, σε μια εποχή που ο θεατής έχει πάψει να τα θεωρεί «χαριτωμένα». Αν η ίδια είναι ικανοποιημένη να σέρνεται στα δωδεκάρια και να έρχεται... δευτερότριτη στις τηλεθεάσεις με γεια της."

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη σημερινή εικόνα της ελληνικής τηλεόρασης:

"Η ώρα μηδέν έχει περάσει, απλώς το ρολόι γυρίζει ταχύτατα πίσω. Έχουμε «Bravo», «Τροχό τηςΤυχης», «Εκατομμυριούχο», «Ραντεβού... στην τύφλα μας». Πάμε ολοταχώς στη δεκαετία του '90, μόνο που τότε η τηλεόραση είχε και λεφτά και οραματισμό, ενώ σήμερα έχει στεγνώσει κι απ' τα δυο!"