Σοφία Καρβέλα: Δεν πάει το μυαλό σας πώς την έχουν περασμένη στα κινητά τους οι γιοι της

25.09.2024
Σοφία Καρβέλα: Δεν πάει το μυαλό σας πώς την έχουν περασμένη στα κινητά τους οι γιοι της
Οι δύο γιοι της είναι για εκείνη η απόλυτη προτεραιότητά της

Ο 11χρονος Νίκος και ο σχεδόν 9χρονος Νέστορας για τη Σοφία Καρβέλα είναι όλος της ο κόσμος. Και δεν το κρύβει. Αν και η δουλειά της ως στιλίστρια έχει τρελές απαιτήσεις και πολύωρες φωτογραφίσεις και γυρίσματα, τα δύο αγόρια της πάντα είναι η προτεραιότητά της.

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες» έχει πει η ΄ίδια σε μια σπάνια συνέντευξή της στο περιοδικό Gala και συνέχιζε:

«Απλά αγαπώ παράφορα αυτά τα δύο πλάσματα. Μαγειρεύω, καίω τα μισά φαγητά, ουρλιάζω και αυτά μου λένε «It’s ok mom, you are the best». Την άλλη φορά γκρίνιαζα ότι τα έκανα χάλια στη δουλειά κι εκείνα μου έλεγαν «Μαμά είσαι η καλύτερη, θα τα καταφέρεις αύριο!».

Όσο τρελαμένη όμως είναι εκείνη με τα αγόρια της, άλλο τόσο είναι και τα παιδιά της μαζί της. Φτάνει κανείς να δει πω΄ς έχουν περασμένη στις επαφές τους τη μητέρα τους στα κινητά τους και θα καταλάβει.

Ο μικρότερος Νέστορας που χαϊδευτικά η Σοφία Καρβέλα τον φωνάει Nessi την έχει ως εξής:

NESTORAS_PANOURGIAS_1_b04a3.jpg

Ενώ ο μεγαλύτερος, ο Νίκος ως εξής:

NESTORAS_PANOURGIAS_2_c8c89.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 25.09.2024 - 05:28