Η Ηλιάκη βγήκε με το σουτιέν στα Καρντάσιανς!

17.01.2015
Η Μαρία Ηλίακη κατά καιρούς πραγματοποιεί σέξι εμφανίσεις. Κι αν νομίζαμε ότι η εμφάνιση της στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής στον ΣΚΑΙ με το βαθύ ντεκολτέ, ήταν η πιο σέξι που έχει κάνει, διαψευστήκαμε.

Γιατί ήρθε η παρουσιάστρια κι έκανε στα Καρντάσιανς την πιο σέξι (στα όρια του... πρόστυχου) εμφάνιση. Η παρουσιάστρια "έσκασε" μύτη με ολόσωμη φόρμα, αλλά το ντελοκτέ ήταν τόσο βαθύ (λες και είχε βάλει το πίσω εμπρός) που το σουτιέν της ήταν σε κοινή θέα.

Και αγχώθηκε η Φαίη Σκορδά τις προάλλες που άνοιξε το κουμπί και φάνηκε το δικό της λεοπάρ σουτιέν. Η Ηλιάκη ούτε κουμπιά, ούτε τίποτε, Μάς αποκάλυψε το σουτιέν της που ήταν και ιδιαίτερα προκλητικό έχουμε να πούμε. "Βρε που πάμε", που θα έλεγε και ο Βασίλης Αυλωνίτης!

Ο, δε, Γρηγόρης Αρναούτογλου απόρησε με το ρούχο, ενώ δεν είναι και καθόλου... αυτάρκης, αφού θέλησε να δει το κάτι παραπάνω! Έτσι, άρχισε να της τραβά το ρούχο με την Ηλιακη να αντιδρά. «Μην τραβάς το ρούχο για να ανοίγει» του είπε, ενώ όση ώρα κράτσε η συνέντευξη, οι θεατές δεν έδωσαν καμία σημασία σε όσα είπε η παρουσιάστρια!