Χαμός: Η Μουμούρη είπε «βλάχα» την Χατζηβασιλείου;

16.01.2015
Ο κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Μία ανάρτηση – επίθεση της Ευαγγελίας Μουμούρη σε γνωστή παρουσιάστρια, την οποία δεν κατονόμασε, έχει «ανάψει φωτιές.

Γιατί βλέπεις, η ηθοποιός φανερά εκνευρισμένη με την παρουσιάστρια, την αποκάλεσε ούτε λίγο ούτε πολύ... βλάχα. Το κερασάκι, δε, στην τούρτα είναι ότι η παρουσιάστρια φέρεται να είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου!!!

Τι έκανε, όμως, η οικοδέσποινα του «Πακέτου», που είναι από τις πιο... savoir vivre κυρίες της τηλεόρασης, και εκνεύρισε την ηθοποιό; Σύμφωνα με την ανάρτηση της Μουμούρη έφυγε στο διάλειμμα της παράστασης, «Άνδρες έτοιμοι για όλα» με καθόλου κόσμιο τρόπο, αφού πέταξε στο πάτωμα τις προσκλήσεις!!!

«Γνωστή σπουδαγμένη παρουσιάστρια ήρθε απόψε στο θέατρο ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ. Στο διάλειμμα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια, πετώντας στο πάτωμα τις προσκλήσεις. Ηθικό δίδαγμα: ΘΕΛΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΙ Η ΒΛΑΧΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ», έγραψε η ηθοποιός στο facebook χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομα της παρουσιάστριας.

Πώς καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για την Χατζηβασιλείου; Κυκλοφόρησαν φωτογραφίες από τη βραδιά, που είχε πάει με φίλη της, ενώ το πρωί της Παρασκευής (16/1) έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter ότι έκανε το γέλιο της ζωής της στην παράσταση, αλλά δυστυχώς ένα έκτακτο συμβάν δεν της επέτρεψε να δει το τέλος, ενισχύοντας το σενάριο.