Η Σπυροπούλου έχει νεύρα αλλά και... χιούμορ!

19.01.2015
"Μανούλα" στο κάρφωμα αποδεικνύεται η Κων/να Σπυροπούλου, η οποία τον τελευταίο καιρό ρίχνει το ένα "καρφί" μετά το άλλο προς πάσα κατεύθυνση.

Η αρχή είχε γίνει στα Καρντάσιανς, όπου συστήθηκε ως... "αυτή που απολύει". Στη συνέχεια, η μπάλα πήρε την Ελένη Μενεγάκη, ενώ το σαββατοκύριακο έριξε το "καρφί" της για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει. Κι έχουμε να πούμε, ότι η Σπυροπούλου έχει χιούμορ που δεν της το είχαμε.

Το πρωί της Κυριακής, στο "Σπίτι της, Σπιτάκι της" έπαιξαν ένα παιχνίδι με τον κόσμο, όπου χωρίστηκαν σε ομάδες. Από τη μία η Σπυροπούλου με τη Λάουρα Νάργες (τρελό δίδυμο λέμε) και από την άλλη ο Παύλος Σταματόπουλος με τον Αντώνη Λουδάρο. Στα πλαίσια του παιγνιδιού, η ξανθιά παρουσιάστρια χόρεψε τη Λίμνη των Κύκνων και μόλις τελείωσε είπε: "Ευχαριστώ τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και όσους τηλεθεατές απόμειναν".

Και γελάσαμε πολύ, ειδικά με το γραμματικό της λάθος, αν και πλέον έχουμε συνηθίσει σε αυτά. Ωστόσο, η Κων/να κατάλαβε το λάθος της κι έσπευσε να διορθώσει τον εαυτό της. "Απέμειναν. Να το πω και σωστά μη με πιάσουν στο στόμα τους", είπε.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια εκτός από χιούμορ έχει και νεύρα. Έτσι, στη συνέχεια στο πλατό επικράτησε ένας σχετικός εκνευρισμός, αφού η "εκπομπάρχισσα" ήθελε να αλλάξει τους κανόνες και να δώσει δώρα και στους δύο συμμετέχοντες στο τηλεπαιχνίδι.