Λίλιαν, η νικήτρια του Master chef junior

06.02.2012
Και τον τίτλο της πρώτης λιλιπούτειας «Master Chef» κατέχει με δόξες και τιμές η Λίλιαν Εμβαλωτή, η οποία κέρδισε στον μεγάλο τελικό την Μαργαρίτα! Η μικρή μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου κέρδισε την «αντίπαλό»

Και τον τίτλο της πρώτης λιλιπούτειας «Master Chef» κατέχει με δόξες και τιμές η Λίλιαν Εμβαλωτή, η οποία κέρδισε στον μεγάλο τελικό την Μαργαρίτα! Η μικρή μαθήτρια της Α’ Γυμνασίου κέρδισε την «αντίπαλό» της μετά από δύο κοινές δοκιμασίες, συγκεντρώνοντας 53 βαθμούς.

Παρόντες στον τελικό ήταν όλα τα παιδιά που πέρασαν από το «Master Chef Junior», τα οποία άλλαξαν θέση με τους σεφ – κριτές και… τους έβαλαν να μαγειρέψουν υπό την καθοδήγησή τους! Εκεί, ήταν και οι γονείς των δυο φιναλίστ. Λίλιαν και Μαργαρίτα πήραν δώρο ένα σετ κουζινικών σκευών, ενώ η νικήτρια και οι γονείς της θα ταξιδέψουν 5 μέρες στο Παρίσι με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Και μπορεί το όνομα της νικήτριας να είχε διαρρεύσει λίγες ώρες νωρίτερα, όμως, αυτό δεν επηρέασε τους τηλεθεατές, οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής συντονίστηκαν στον μεγάλο τελικό. Και για του λόγου το αληθές, το Master chef junior έκανε τηλεθέαση 40,5% στο σύνολο και 44,4% στα νεανικά κοινά.