Η Παπαβασιλείου στη θέση της Γιολάντας

06.02.2012
Μετά την παρεξήγηση και τον on air τσακωμό τους στο ραδιόφωνο του Sfera, η Γιολάντα Διαμαντή αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή, ενώ ο Βαγγέλης Περρής συνεχίζει κανονικά. Αλλά όχι μόνος, αφού το πρωί

Μετά την παρεξήγηση και τον on air τσακωμό τους στο ραδιόφωνο του Sfera, η Γιολάντα Διαμαντή αποτελεί παρελθόν από την εκπομπή, ενώ ο Βαγγέλης Περρής συνεχίζει κανονικά. Αλλά όχι μόνος, αφού το πρωί της Δευτέρας πήρε θέση πίσω από το μικρόφωνο της Γιολάντας η Έλενα Παπαβασιλείου.

Η εκρηκτική παρουσιάστρια ήταν η επίτιμη προσκεκλημένη της εκπομπής, ενώ όπως μαθαίνουμε μια πρώτη σκέψη των υπευθύνων είναι το κενό της Γιολάντας να καλύπτεται από γκεστ. Έτσι, η αρχή έγινε με την Παπαβασιλείου.

Τα μηνύματα για την Διαμαντή έδιναν κι έπαιρναν, ενώ δεν ήταν λίγοι οι ακροατές εκείνοι που «χρέωναν» στον Περρή την αποχώρηση της μετά το αστείο που της έκανε το πρωί της Παρασκευής. Μάλιστα, κάποια μηνύματα ήταν «σκληρά», με τον Βαγγέλη να τα διαβάζει όλα και να στέλνει το μήνυμα του ότι δεν πρέπει να βιάζονται και να βγάζουν συμπεράσματα.

Και για του λόγου το αληθές, η Διαμαντή το βράδυ της Δευτέρας θα είναι καλεσμένη στο «Όλα 12» κι εκεί σκοπεύει να ανακοινώσει τι προτίθεται να κάνει και να ρίξει «φως» στην ιστορία. Πάντως, είναι αλήθεια ότι και οι δύο πλευρές από την Παρασκευή τόνιζαν ξανά και ξανά ότι δεν τσακώθηκαν, ότι δεν έπαιξε στα παρασκήνια κανένας άγριος καβγάς αν και το αστείο του Περρή (την ρώτησε αν θα «κατάφερνε» και τους πέντε από τα Κόκκινα Χαλιά) την είχε στεναχωρήσει τα μάλα.