Ηλιάκη: Οι on air... απειλές στη Ναταλία

06.02.2012
Η αρχή ενός νέου τηλεοπτικού «πολέμου» δόθηκε στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και πρωταγωνίστριες αυτού είναι η Ναταλία Γερμανού και η Μαρία Ηλιάκη, παρακαλώ. Αφορμή στάθηκε ένα θέμα

Η αρχή ενός νέου τηλεοπτικού «πολέμου» δόθηκε στην εκπομπή «Μες στην καλή χαρά» και πρωταγωνίστριες αυτού είναι η Ναταλία Γερμανού και η Μαρία Ηλιάκη, παρακαλώ. Αφορμή στάθηκε ένα θέμα της εκπομπής, όπου αναφέρθηκε και το όνομα της Ηλιάκη, η οποία δεν το άφησε να περάσει έτσι. Βγήκε στο τηλέφωνο και άρχισε τις... απειλές προσθέτοντας πως ο «πόλεμος» μόλις άρχισε!

Το θέμα αφορούσε τη διατροφή που κάνουν επώνυμες γυναίκες και, όταν έδειχνε την Μαρία, είχε ως μουσικό χαλί το τραγούδι «Sexy Bitch». «Ωραίο τραγούδι βάλαμε στη Μαρία Ηλιάκη, sexy bitch!», σχολίασε η Ναταλία.

Η Ηλιάκη το άκουσε κι επικοινώνησε τηλεφωνικά με την ομάδα του «Μες Στην Καλή Χαρά», προειδοποιώντας την «κυρία με την μπούκλα» -δηλαδή τη Ναταλία- ότι από αύριο κιόλας θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία «λαδί πασούμι» του «Δέστε Τους»!

«Για να καταλάβει ο κόσμος ότι το “Δέστε Τους” μας απειλεί, θα το πω στον αέρα», είπε η Γερμανού, όταν της «σφύριξαν» το... απειλητικό μήνυμα της Ηλιάκη. Μάλσιτα, χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο το ότι η εκπομπή της Ηλιάκη δίνει ένα μήνα τώρα «λαμέ γόβα» για τα ρούχα του σκύλου της, ενώ δεν λένε το όνομά της αλλά την αποκαλούν «συγγενή του σκύλου».

Στο τέλος, δε, ανακοίνωσε πως το «Μες Στην Καλή Χαρά» θα καθιερώσει βραβείο «SexyBitch» το οποίο θα παίρνει πάντα η… Ηλιάκη! Κι εννοείται ότι οι δύο παρουσιάστριες ξεκίνησαν τον «πόλεμο» στα πλαίσια της πλάκας.