Πρίγκιπας Harry: Ο λόγος για τον οποίο αναζητά εναγωνίως τον George Clooney

18.05.2020
Πρίγκιπας Harry: Ο λόγος για τον οποίο αναζητά εναγωνίως τον George Clooney
Ο δούκας του Sussex φημολογείται ότι αναζητά τον φίλο του George Clooney για να τον βοηθήσει με τη νέα του ζωή στις ΗΠΑ καθώς φαίνεται ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Meghan τα έχουν βρει σκούρα.

Σύμφωνα με το περιοδικό OK, ο πρίγκιπας Ηarry φέρεται να θέλει τον φίλο του για να του δώσει συμβουλές αλλά και να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί στον πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής που τώρα ξεκινά στο Los Angeles.

«Ο Ηarry είναι τόσο ενθουσιασμένος που βρίσκεται στις Hνωμένες Πολιτείες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι αγχωμένος και ότι δεν του λείπει το σπίτι του», ανέφερε μια πηγή στο περιοδικό.

Ο Harry προφανώς βρίσκει στον George την «φιγούρα του μεγάλου αδελφού» και, ως εκ τούτου, εκτιμά τις συμβουλές του σχετικά με τον τρόπο επιβίωσης στο Χόλιγουντ, πρόσθεσε η πηγή.

Επιπλέον, εκτός από το ότι είναι μια καλή επιρροή για τον Harry, o Clooney πιθανόν βοηθά τον βασιλιά να ψάξει και για δουλειά στην περιοχή, ισχυρίστηκε η πηγή.

Η βασιλική πληροφορία έρχεται μετά την αποκάλυψη για την εκρηκτική βιογραφία της Meghan και του Harry, η οποία είναι στην κορυφή της λίστας των bestseller - παρά το ότι το ίδιο το βιβλίο δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Amazon, το «Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of A Modern Royal Family» βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση στη λίστα των «βασιλικών βιογραφιών».

Ενώ το βιβλίο δεν θα κυκλοφορήσει επίσημα στα καταστήματα πριν τις 20 Αυγούστου, μια διαδικτυακή έκδοση θα είναι διαθέσιμη στις 11 Αυγούστου και αναμένεται να φτάσει στην πρώτη θέση εντός 24 ωρών από την ημέρα που θα ξεκινήσει η προπαραγγελία του.

Σύμφωνα με το website, το βιβλίο υπόσχεται να δώσει στους θαυμαστές ένα «ειλικρινές και αφοπλιστικό πορτρέτο» του ζευγαριού, το οποίο παραιτήθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα του στις 31 Μαρτίου.