William-Harry: Με ποιον τρόπο η μητέρα τους Diana, τους έφερε και πάλι κοντά

18.05.2020
William-Harry: Με ποιον τρόπο η μητέρα τους Diana, τους έφερε και πάλι κοντά
Η σχέση του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William αποτελεί εδώ και πολύ καιρό θέμα συζήτησης στα μέσα ενημέρωσης. Τους τελευταίους μήνες, oι φήμες ότι οι αδελφοί έχουν τσακωθεί ενισχύθηκαν μετά την ανακοίνωση του Harry και της Meghan να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, με πολλούς να πιστεύουν ότι αυτή η διαμάχη τους προκλήθηκε λόγω των συζύγων τους. Τώρα, φαίνεται ότι όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και η επιστολή του πρίγκιπα William για το βραβείο Diana, ελπίζουμε ότι θα τερματίσει αυτήν την ένταση μια για πάντα.

Την Παρασκευή 15 Μαΐου, ο William έγραψε ένα εμψυχωτικό ευχαριστήριο γράμμα σε όσους βοηθούν στη φιλανθρωπική οργάνωση κατά του bullying , η οποία έχει δημιουργηθεί προς τιμήν της πριγκίπισσας Diana. Στην επιστολή του, ο William έκανε μνεία στο μικρό αδερφό του και τα λόγια του τράβηξαν αμέσως την προσοχή των fans της βασιλικής οικογένειας.

«Ήθελα να γράψω αυτό το γράμμα για να στείλω την υποστήριξή μου και να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό, τους εθελοντές και τους υποστηρικτές του The Diana Award», έγραψε ο William. «Ο αδερφός μου και εγώ είμαστε ευγνώμονες για τη δουλειά που κάνετε για να προωθήσετε, να αναπτύξετε και να στηρίξετε τους νέους, ιδιαίτερα σε αυτή τη στιγμή της αβεβαιότητας. Ενώ προσαρμόζεστε σε νέους τρόπους εργασίας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υποστήριξή σας στους νέους , σε αυτούς τους καιρούς που είναι αγχωμένοι και αναστατωμένοι, είναι τόσο σημαντική όσο ποτέ. Τις καλύτερες ευχές μου για υγεία τόσο για εσάς όσο και τις οικογένειές σας τις επόμενες εβδομάδες».

Η επιστολή δημοσιεύτηκε στο Instagram του λογαριασμού The Diana Award's μαζί με μια σειρά φωτογραφιών του William και του Ηarry.

Η αναφορά του William στον Harry έρχεται λίγες μέρες μετά το ρεπορτάζ του Entertainment Tonight ότι τα αδέρφια τα ξαναβρήκαν και μάλιστα μιλούσαν τακτικά μέσα στην καραντίνα από διαφορετικές χώρες.

«Υπήρξαν σαφώς μερικά σημαντικά ρήγματα σε αυτήν τη σχέση, αλλά τα πράγματα έχουν βελτιωθεί και ξέρω ότι ο William και ο Harry έρχονται σε επαφή μέσω τηλεφώνου», δήλωσε η βασιλική ρεπόρτερ Katie Nicholl στο ET. «Έκαναν βιντεοκλήσεις, έκαναν πολλά από τα οικογενειακά γενέθλια μαζί και νομίζω ότι το ότι ο πρίγκιπας Κάρολος δεν ήταν καλά, ήταν αυτό που ανάγκασε πραγματικά τους αδελφούς να σηκώσουν το τηλέφωνο και να τα βρουν».

Η ρεπόρτερ ανέφερε ότι υπήρχε μια «αίσθηση ανακούφισης και από τις δύο πλευρές» και όση ένταση δημιουργήθηκε, πλέον «ανήκει στο παρελθόν».