Τσάκωσαν τον Ρονάλντο να... ουρεί δημοσίως

02.06.2015
Δημόσιο ρεζιλίκι για τον πορτογάλλο άσσο της Ρεάλ Μαδρίτης οι φωτογραφίες που τον δείχνουν να κάνει την ανάγκη του στους δρόμους του Σεν Τροπέ.

Δεν άντεξε, φαίνεται, ο Κριστιάνο Ρονάλντο (Cristiano Ronaldo) και μην μπορώντας να ελέγξει την κύστη του, ούρησε πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα στο Σεν Τροπέ!

Άκουσον άκουσον!

Στο Μονακό για το ράλι πήγε ο σούπερ σταρ των γηπέδων και πρώην σύντροφος της Ιρίνα Σάικ (Irina Shayk) και με την ευκαιρία έκανε και σύντομες διακοπούλες. Και μαζί... το έριξε και λίγο έξω.

Στις 4 τα ξήμερώματα, λοιπόν, εθεάθη ο τρεις φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, να βγαίνει από το τρέντι κλαμπ του Σαν Τροπέ "Le Quai" και προφανώς... πιεζόταν. Ποιος ξέρει πόση ώρα θα του έπαιρνε να φτάσει μέχρι το ξενοδοχείο του. Δεν άντεξε πάντως και... ανακουφίστηκε στο πεζοδρόμιο, πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι ήταν εκεί και κατέγραψε το συμβάν το οποίο και έκανε τον γύρω του ίντερνετ. Κάνε κλικ εδώ για να δεις το ντοκουμέντο.

Ο ίδιος ο Ρονάλντο δεν έχει κάνει σχετικό σχόλιο, όμως αντ' αυτού, παραθέτουμε φωτογραφία που πόσταρε χεθς στα σόσιαλ μίντια, καλώντας τους θαυμαστές του να τον βοηθησουν να διαλέξει... εσώρουχο!