Κοκκίνου: Ιδού ο νέος της έρωτας! (φωτό)

28.05.2015
Σε μία δημιουργική φάση βρίσκεται η Έλλη Κοκκίνου, η οποία συνεχίζει τις πετυχημένες εμφανίσεις της στο μαγαζί που είναι συνιδιοκτήτης ο πρώην σύζυγος της, Παναγιώτης Βασιλειάδης.

Μάλιστα, οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού εχουν αποκατασταθεί, ενώ ο επιχειρηματίας ήταν από τους πρώτους που βρέθηκε (μαζί με τα μεγαλύτερα παιδιά του) στα γενεθλια του γιου τους, Αλέξανδρου. Και η σχέση, όμως, της Έλλης με τον Γιώργο Μπόγρη καλά κρατεί (παρά τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν) και ας τους χωρίζει η άτιμη η απόσταση.

Εξάλλου, σύντομα ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του νεαρού μπασκετμπολίστα στη Ισπανία κι θα επιστρέψει στην Ελλάδα και στην αγαπημένη του, βεβαίως, βεβαίως για καλοκαίρι. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα στη ζωή της τραγουδίστρια έχει μπει ένας νέος.. έρωτας που έχει ξετρελάνει την ίδια, αλλά και το μικρό Αλέξανδρο.

Πρόκειται για ένα γλυκύτατο καθαρόαιμο κουταβάκι, ράτσας Cavalies Kings Charles Spaniel. Η Έλλη τον ονόμασε "Πειρατή", ενώ τον παίρνει μαζί της στις καθημερινές της βόλτες. Σε μία από αυτές την απαθανάτισε και ο φακός του περιοδικού Hello.