Σκέτη Kayla

06.12.2013
Η εικονιζόμενη Playmate είναι η επιτομή της ξανθιάς μοντέλας του Χιού Χέφνερ! Και μόνο που ρίχνεις μια ματιά στην Κάιλα Κόλινς (Kayla Collins) θέλεις να την κάνεις εξώφυλλο σε κάποιο ανδρικό περιοδικό. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή το κορίτσι είναι βαμμένη καστανή κάτι που πολύ μας στεναχωρεί, αλλά ευτυχώς υπάρχουν οι vintage φωτογραφήσεις της στο Playboy, έτσι για την ανάμνηση. Η Kayla έχει παίξει στην τηλεοπτική σειρά The Girls Next Door στο κανάλι E! και στο Playboy κατέληξε ως προστατευόμενη της πρώην φιλενάδας του Χιου, Χόλι Μάντισον (Holly Madison), η οποία την ανακάλυψε στο MySpace! Με το που φωτογραφήθηκε στο Playboy αποφάσισε να σπουδάσει Επιχειρηματικό Μάρκετινγκ - προφανώς για να μάθει να πουλάει καλύτερα τον... εαυτό της.

Η εικονιζόμενη Playmate είναι η επιτομή της ξανθιάς μοντέλας του Χιού Χέφνερ! Και μόνο που ρίχνεις μια ματιά στην Κάιλα Κόλινς (Kayla Collins) θέλεις να την κάνεις εξώφυλλο σε κάποιο ανδρικό περιοδικό. Δυστυχώς αυτή τη στιγμή το κορίτσι είναι βαμμένη καστανή κάτι που πολύ μας στεναχωρεί, αλλά ευτυχώς υπάρχουν οι vintage φωτογραφήσεις της στο Playboy, έτσι για την ανάμνηση.

Η Kayla έχει παίξει στην τηλεοπτική σειρά The Girls Next Door στο κανάλι E! και στο Playboy κατέληξε ως προστατευόμενη της πρώην φιλενάδας του Χιου, Χόλι Μάντισον (Holly Madison), η οποία την ανακάλυψε στο MySpace! Με το που φωτογραφήθηκε στο Playboy αποφάσισε να σπουδάσει Επιχειρηματικό Μάρκετινγκ - προφανώς για να μάθει να πουλάει καλύτερα τον... εαυτό της.