Η Μις Ισραήλ είναι η Γυναίκα Θαύμα

06.12.2013
Δεν το γνωρίζαμε ότι η Warner έψαχνε γυναικάρα για να παίξει την πληθωρική Γουόντερ Γούμαν, την ηρωίδα των DC Comics που θα μπει ανάμεσα στον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν που συναντιούνται για πρώτη φορά στη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ. Σε κάθε περίπτωση το πρόσωπο βρέθηκε και είναι η πρώην Μις Ισραήλ και 28χρονο τοπ μόντελ, Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot). Οι υπέροχες αναλογίες και η ομορφιά της της έδωσαν τελικά το ρόλο της «Wonder Woman! Η Μις Ισραήλ για το 2004 έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά ταινιών «Οι μαχητές των δρόμων», ενώ στη χώρα της πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σαπουνόπερα «Asfu». Η δυναμική Γκαλ Γκαντότ εξέτισε την υποχρεωτική θητεία της στον ισραηλινό στρατό για δύο χρόνια, οδηγεί μια μαύρη μηχανή Ducati και λατρεύει την ταχύτητα όπως ο άτυχος συμπρωταγωνιστής της στο «Μαχητές των δρόμων», Πολ Γουόκερ, που σκοτώθηκε πρόσφατα σε τροχαίο.

Δεν το γνωρίζαμε ότι η Warner έψαχνε γυναικάρα για να παίξει την πληθωρική Γουόντερ Γούμαν, την ηρωίδα των DC Comics που θα μπει ανάμεσα στον Σούπερμαν και τον Μπάτμαν που συναντιούνται για πρώτη φορά στη νέα ταινία του Ζακ Σνάιντερ. Σε κάθε περίπτωση το πρόσωπο βρέθηκε και είναι η πρώην Μις Ισραήλ και 28χρονο τοπ μόντελ, Γκαλ Γκαντότ (Gal Gadot). Οι υπέροχες αναλογίες και η ομορφιά της της έδωσαν τελικά το ρόλο της «Wonder Woman! Η Μις Ισραήλ για το 2004 έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά ταινιών «Οι μαχητές των δρόμων», ενώ στη χώρα της πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σαπουνόπερα «Asfu».

Η δυναμική Γκαλ Γκαντότ εξέτισε την υποχρεωτική θητεία της στον ισραηλινό στρατό για δύο χρόνια, οδηγεί μια μαύρη μηχανή Ducati και λατρεύει την ταχύτητα όπως ο άτυχος συμπρωταγωνιστής της στο «Μαχητές των δρόμων», Πολ Γουόκερ, που σκοτώθηκε πρόσφατα σε τροχαίο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ