Μικρή στο μάτι θηρίο στο κρεβάτι

06.12.2013
Ο λόγος για την Αργεντινα μοντέλα, ηθοποιό, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και πολλά άλλα Τζέσικα Σίριο (Jesica Cirio). Η μικροκαμωμένη κουκλίτσα με τις ιταλικές ρίζες, όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τα μόλις 1.52 εκατοστά του ύψους της, αλλά κατάφερε να τα μετατρέψει σε προσόν. Έκανε κάθε είδους γυμναστική και μας προσέφερε ένα κορμί τόσο θελκτικό που τύφλα να χουν οι δίμετρες! Για την προσπάθεια της ανταμείφτηκε από την εταιρεία εσωρούχων Cocot Lingerie με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαφημιστική της καμπάνια. Η Τζέσικα δοκίμασε τα πιο σέξι σετ εσωρούχων – στρινγκ στην πλειοψηφία τους- και ταυτόχρονα πέταξε έξω τους οφθαλμούς κάθε φυσιολογικού αρσενικού, που μόνο στα όνειρά του θα μπορούσε να απολαύσει αυτό το μικρό πυραυλοκίνητο μωρό.

Ο λόγος για την Αργεντινα μοντέλα, ηθοποιό, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και πολλά άλλα Τζέσικα Σίριο (Jesica Cirio). Η μικροκαμωμένη κουκλίτσα με τις ιταλικές ρίζες, όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τα μόλις 1.52 εκατοστά του ύψους της, αλλά κατάφερε να τα μετατρέψει σε προσόν. Έκανε κάθε είδους γυμναστική και μας προσέφερε ένα κορμί τόσο θελκτικό που τύφλα να χουν οι δίμετρες! Για την προσπάθεια της ανταμείφτηκε από την εταιρεία εσωρούχων Cocot Lingerie με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη διαφημιστική της καμπάνια.

Η Τζέσικα δοκίμασε τα πιο σέξι σετ εσωρούχων – στρινγκ στην πλειοψηφία τους- και ταυτόχρονα πέταξε έξω τους οφθαλμούς κάθε φυσιολογικού αρσενικού, που μόνο στα όνειρά του θα μπορούσε να απολαύσει αυτό το μικρό πυραυλοκίνητο μωρό.