Κορινθίου: «Γιάννη, μην ξαναφύγεις»

14.12.2009
Το ταξίδι του Γιάννη Αϊβάζη στην Αργεντινή για τα γυρίσματα της «Παταγονίας» δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για τη Μαρία Κορινθίου. Η απουσία του ήταν έντονη τόσο στην ίδια όσο και στη μικρή Ισμήνη.
Το ταξίδι του Γιάννη Αϊβάζη στην Αργεντινή για τα γυρίσματα της «Παταγονίας» δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για τη Μαρία Κορινθίου. Η απουσία του ήταν έντονη τόσο στην ίδια όσο και στη μικρή Ισμήνη. Μόλις λοιπόν ο γνωστός ηθοποιός επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, στο σπίτι επικρατούσε εορταστική ατμόσφαιρα. Δείπνα με καλούς φίλους, επιλεγμένες έξοδοι και βόλτες με την αγαπημένη τους κορούλα. Όσο για τα επαγγελματικά; Στο Mega έμειναν υπέρ το δέον ευχαριστημένοι με την τηλεοπτική παρουσία του Γιάννη στο νέο ριάλιτι περιπέτειας. Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα, που είναι πρώτος στη λίστα για την ανάληψη μελλοντικών δύσκολων αποστολών. Στο κανάλι της Μεσογείων θεωρούν δεδομένη την επιτυχία της «Παταγονίας», καθώς το υλικό, σύμφωνα με όσους ξέρουν, είναι πραγματικά συναρπαστικό. Έτσι, από τώρα σκέφτονται ένα δεύτερο κύκλο την επόμενη τηλεοπτική περίοδο ή και την επιστροφή του «Survivor», αφού διατηρούν τα δικαιώματα μετάδοσής του.

Παρ’ όλα αυτά και παρά το γεγονός ότι τα χρήματα είναι πολλά, η Μαρία Κορινθίου δεν θέλει ο σύντροφός της να επαναλάβει σύντομα ένα μεγάλο ταξίδι. Για εκείνη οι στιγμές που ζουν με τη μικρή τους κόρη είναι πραγματικά αναντικατάστατες. Λέγεται λοιπόν πως με τρυφερά λόγια του ζήτησε να μην το ξανακάνει. «Γιάννη, δεν θέλω να ξαναφύγεις», φέρεται να του είπε πριν από λίγο καιρό. Βέβαια, και ο ίδιος ο ηθοποιός θέλει πλέον να κάνει δυνατό come back. Όχι στην παρουσίαση κάποιου προγράμματος, αλλά σε τηλεοπτική σειρά και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι προτάσεις "ακόμη και εν μέσω οικονομικής κρίσης" πέφτουν βροχή. Μάλιστα, το ζευγάρι δέχθηκε εκ νέου πρόταση να συμπρωταγωνιστήσει σε σειρά, κάτι που, όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν, θέλουν πάρα πολύ. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που παραγωγοί και κανάλια τους θέλουν μαζί. Πριν από δύο χρόνια συζητούσαν για καθημερινή σειρά βασισμένη σε μια ιδέα του Γιάννη που είχε να κάνει με τον αθλητισμό και το σκληρό κόσμο των αναβολικών ουσιών. Το concept τότε δεν προχώρησε, αλλά τώρα είναι πολύ πιθανό να δούμε το ζευγάρι μαζί σε μια καινούργια σειρά.