Την ένωσε με το γιο της η περιπέτεια της Όλγας

11.12.2009
Η φράση «ουδέν κακόν αμιγές καλού» δένει απόλυτα με την πρόσφατη περιπέτεια της Άντζελας Δημητρίου και της κόρης της...
H φράση «ουδέν κακόν αμιγές καλού» δένει απόλυτα με την πρόσφατη περιπέτεια της Άντζελας Δημητρίου και της κόρης της... Είναι γνωστό σε όλους ότι η 22χρονη Όλγα εισήχθη στο νοσοκομείο πριν από μία εβδομάδα λόγω τροφικής δηλητηρίασης. Αυτό όμως που δεν ήταν γνωστό και θα αποκαλύψει η Άντζελα Δημητρίου στο «Gala» της Μαρίας Σταματέρη το βράδυ της Κυριακής είναι πως ο γιος της Άντζελας δεν επισκέφθηκε την Όλγα στο νοσοκομείο, αλλά και δεν της επέτρεπε να δει τα εγγόνια της.

Όλα αυτά όμως είναι πλέον παρελθόν. Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε μια κατάθεση ψυχής λύνει τη σιωπή της και περιγράφει όλη την αλήθεια, ακόμα και τις πιο μικρές λεπτομέρειες για τις δύσκολες ώρες με την περιπέτεια υγείας της κόρης της. Το πιο σημαντικό για εκείνη, όμως, είναι ότι αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις της με το γιο της. «Ο γιος μου ήρθε τελικά στο σπίτι και μιλήσαμε... Τα ξαναβρήκαμε. Δεν μου επέτρεπε να δω τα εγγόνια μου. Τώρα όμως τα ξαναβρήκαμε». Η Άντζελα στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη που θα προβληθεί την Κυριακή το βράδυ δεν μένει μόνο σε αυτά, αλλά.... καρφώνει και τον Λευτέρη Πανταζή. Από την άλλη, σχετικά με τις φήμες ότι η δημοσιογράφος είναι θυμωμένη με την τραγουδίστρια, εξαιτίας του ότι δεν παραβρέθηκε στα γυρίσματά της, αλλά επέλεξε να εμφανιστεί στην εκπομπή του Βασίλη Δρυμούση, η Μαρία Σταματέρη διαψεύδει κατηγορηματικά στο ΛΟΙΠΟΝ τα όσα γράφτηκαν

«Καταρχήν ήξερα από πριν ότι πρόκειται να πάει στην εκπομπή του Βασίλη. Όταν την έκλεισα, μου είπε ότι θα πάει στον Δρυμούση και της είπα "ΟΚ, αλίμονο". Στον Δρυμούση θα ήταν πολύ μικρή η συμμετοχή της και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που κάνω εγώ στο ?Gala? για την Άντζελα. Να σκεφτείς οτι κλείσαμε τη συνέντευξη τέσσερις μέρες πριν μπει η μικρή στο νοσοκομείο».