Άνιστον - Μπλουμ ζευγάρι ξανά!;

30.11.2009
Σαν "δύο ξένοι" συμπεριφέρθηκαν η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Ορλάντο Μπλουμ ( Orlando Bloom) κατά την προσγείωσή τους στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου. Αν και μοιράστηκαν την ίδια 12ώρη πτήση απ΄το Λος Άντζελες, έκαναν ότι μπορούσαν για να μην φωτογραφηθούν μαζί, καθώς οι φήμες τους θέλουν και πάλι ζευγάρι.

Σαν "δύο ξένοι" συμπεριφέρθηκαν η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) και ο Ορλάντο Μπλουμ ( Orlando Bloom) κατά την προσγείωσή τους στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου.

Αν και μοιράστηκαν την ίδια 12ώρη πτήση απ΄το Λος Άντζελες, έκαναν ότι μπορούσαν για να μην φωτογραφηθούν μαζί, καθώς οι φήμες τους θέλουν και πάλι ζευγάρι.

Η 40χρονη ηθοποιός, φανερά ανανεωμένη και ευδιάθετη, μοίραζε χαμόγελα στους παπαράτσι, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τον Ορλάντο Μπλουμ.

Όταν όμως περίμεναν το ασανσέρ για το πάρκινγκ μαζί με την μάνατζερ της, Άλεν Κέσισαν (Allen Keshishan), έπεσαν πάνω στον 32χρονο ηθοποιό ο οποίος σφύριζε αδιάφορα...

Το κυνήγι των φωτογράφων συνεχίστηκε και έξω από το αεροδρόμιο, ώσπου κατάφεραν να εντοπίσουν το δημοφιλές ζευγάρι να μπαίνει στο ίδιο αυτοκίνητο.

Ο Ορλάντο Μπλουμ ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για την καινούργια του ταινία "The red Circle", ενώ η πρώην αγαπημένη του και μοντέλο Μιράντα Κερ (Miranda kerr) πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο φετινό σοου εσωρούχων της "Victoria's Secret" και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί τόπλες για το πασίγνωστο ημερολόγιο του 2010 της εταιρίας "Pirelli".

Το διάστημα που ο Μπλουμ διατηρούσε δεσμό με το διάσημο μοντέλο, συνέχισε να βγαίνει και με την Άνιστον. Ο φωτογραφικός φακός τους είχε συλλάβει στο πάρτι της Έυα Λογκόρια (Eva Longoria) τον Μάρτιο του 2008, και στο ίδιο ξενοδοχείο στο Μεξικό το 2007.

Παρόλα αυτά, η Άνιστον επιμένει ότι είναι απλά φίλοι και δηλώνει:

"Δεν έχουμε ερωτική σχέση! Κάνουμε συχνά παρέα και έχουμε κοινούς φίλους".

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Βρετανική πρωτεύουσα με σκοπό να παραβρεθεί στην πρεμιέρα της ταινίας του Κέβιν Σπέισι (Kevin Spacey) με τίτλο "24 Hour Play".

Πάντως, αυτός που φαίνεται ότι δεν μπορεί να συνεχίζει τη ζωή του μετά τη σχέση με την Τζένιφερ, είναι ο πρώην της και τραγουδιστής Τζον Μάγιερ (John Mayer) οπυ σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι η σχέση με την Άνιστον του άφησε πολλά ψυχολογικά προβλήματα.